View Single Post
stare 29.06.2004, 18:02   #504
Basieńka
Guest

Domyślnie

Widze że ktoś tu musi tchnąć troche nowości, świerzości i życia. W takim razie zgłaszam sie na ochotnika! "Między murem, a granicą" odc. 16.

...Iga zaczęła gorączkowo myśleć "cóż to ma znaczyć, jak ja mała zaledwie 14 letnia dziewczyna może pokonać dorosłą kobietę??? Czyżbym miała jakąś moc? Tak. Moc, której ona nie zna. Przecież to proste. Tylko jak... jak użyć tej mocy. Myśl, Iga, myśl!!!" -powtarzała w duchu te słowa.
- Arek czemu ciebie tu niema? CZemu teraz... kiedy jesteś mi potrzebny?!?!?!?!
- Iga co ty wygadujesz? -spytała zdziwiona matka.
Marta zaczęła sie do nich zbliżać. Wciąż miała ten ironiczny uśmiech na twarzy. Stanęła między nimi.
- Którą mam zabić pierwszą? Co? Może ciebie Iga? Nie. Lepiej zajmę sie moją ukochaną siostrzyczką!
"Przydał by mi się nóż" -pomyślała Iga. Ku jej zdziwieniu w ręku miała nóż. -"Ale z kąd...? Lepszy był by pistolet." -W drugiej ręce miała pistolet. -"Przecież ja nie umiem strzelać..."- W tej chwili poczuła jakby przeszłą wszystkie kursy i licencje na strzelanie. -"A więc to jest ta moc!".
Marta stała do niej tyłem. Chciała zabić jej matkę. Iga wycelowała prosto w tył jej głowy. Pociągnęła za spust i...

CDN

Tym razem nie dam wam wybierać!
  Odpowiedź z Cytatem