View Single Post
stare 13.01.2013, 19:38   #215
Myrtek

Reputacja: 15
Domyślnie Odp: Życie simów Sectumsempry

"A zwyciężczynią na największą kretynkę FTS zostaje... LEDIANA! *konfetti i granie trąbki"

Przepraszam, ale dzięki dwóm ostatnim odcinkom, znielubiłam czarnulę.
Nie będę tu rzucać epitetami, bo po prostu mi na nią brak słów.

Największe absurdy:
1) Kolo klepie laskę po mordzie. Potem, gdy się przmila, Led reaguje jakoś tak: "o moshemoshemoshe, nie jest jednak zły, tylko czuły, troskliwy jee "

2) Facet traktuje ją jak zwykłą dz**kę. Gdy ona dowiaduje się o ciąży - UWAGA - cieszy się i ma nadzieję, że jej 'partner' poprze ją. Powodzenia.

3) Kretyn wyrzuca ją z domu. O czym myśli? "Chcę mieć kiedyś taką fajną rodzinę... tag, będę myśleć o tym, a nie, by schronić się u kogoś bądź w schronisku jakimś, aa tam, ja tylko jestem w ciąży..."

4) Wstydziła się w takiej sytuacji pójść do przyjaciela, bo zresztą była na niego zła, bo pobił jej NIUŃKA.

Sorry, ale gdy widzę taką tępotę (Led) hasającą po świecie, to nie mogę się doczekać, aby otrzymać zezwolenie na posiadanie broni albo chociaż łudzić się, że selekcja naturalna wykluczy ją z tego świata.

Historia fajna, owszem, ale jeśli masz trochę szmalu to kopsnij do skarbonki oszczędności na mózg dla nosicielki małego bękarta

...a nie mówiłam, że Einsteinka zaciąży? Ludzie... mamy 21 wiek, antykoncepcja i te sprawy :o

@down: kocham Cię mweheh

Ostatnio edytowane przez Myrtek : 13.01.2013 - 20:37
Myrtek jest offline   Odpowiedź z Cytatem