View Single Post
stare 20.01.2013, 16:13   #1090
Shiver

Reputacja: 21
Domyślnie Odp: Pytania i odpowiedzi oraz problemy z gra

Mam dość uciążliwy problem. Otóż gra włącza mi się kilka razy z rzędu bezproblemowo, żeby potem nagle w ogóle się nie uruchamiać. Na początku wygląda wszystko normalnie, widać ikonkę płyty przy kursorze, napęd pracuje, ale zaraz potem zwalnia i nic się nie dzieje. W Menedżerze Zadań nie ma procesu gry, wygląda to po prostu jakbym jej w ogóle nie włączał (chociaż dzisiaj pokazało mi się okienko z błędem, które było puste ). Wtedy jedynym ratunkiem jest usunięcie/zmiana nazwy folderu EA Games w Dokumentach i uruchomienie gry żeby utworzył się nowy. Podejrzewam, że może to być wina dodatków z neta, bo clean gra działa bezproblemowo, problem pojawia się dopiero po zainstalowaniu mojego całego Downloadsu, ale i tak dopiero po kilku sesjach gry nie da się jej włączyć. Może to jakiś konflikt dodatków? Sam nie wiem. Poza tym zachowałem jeden z folderów EA Games, w którym jest moje otoczenie z jedną tylko parcelą, na której bardzo mi zależy. Da się ją jakoś zachować i wrzucić potem do naprawionej już gry?

Ostatnio edytowane przez Shiver : 20.01.2013 - 16:17
Shiver jest offline   Odpowiedź z Cytatem