View Single Post
stare 22.01.2013, 19:31   #103
kalafjor

Reputacja: 16
Domyślnie Odp: Kwjat Kalafjora

Bractwo Oresa-War
Część II

Witam Was wszystkich! Dziękuję za miłe komentarze. Dzisiaj przychodzę z kolejną częścią przygód bractwa. Nie oparta na zdradzie i intrygach jak poprzednia. Chcę pokazać co się teraz dzieje. To będzie raczej informacja, a nie odcinek. Przepraszam.
Karina Krechowicz szybko oswoiła się z nowym otoczeniem i znajomymi. Uwielbiała spędzać z nimi czas. Wiedziała jednak, że jest najstarsza i to już ostatni semestr jej studenckiego życia. Wszyscy pilnie się uczyli, a każdy rozwinął wszystkie umiejętności na maksa. Impreza podyplomowa może nie należała do najbardziej udanych, ale na długo zapadła w pamięć.

To zdjęcie zostało wykonane dzień przed egzaminem końcowym panny Krechowicz. Po lewej stoją bliźnięta - Agata i Karol Jasny, to oni założyli bractwo. Na ziemi siedzą Piotr Nowik i Koralina Serafin. Dziewczyna, która pokazuje pokój jest Wam już dobrze znana.
Karina wkrótce wróciła do Doliny, a zaraz za nią do dorosłych dołączyły bliźniaki. Agata Jasny zamieszkała samotnie w apartamencie na Bocianiej, a Karol i Karina szybko kupili dom na Polnej. A tak, bo Wy przecież nic nie wiecie! Gdy panna Krechowicz dołączyła do bractwa od razu zakręciła w głowie Karolowi. Teraz urządzili się w nowym domku razem z jednym z kotów Krechowiczów. Im najbardziej przypadł do gustu Torton.

Pozostała dwójka dalej się uczy i szuka kolejnych młodych studentów z Doliny, którzy mogliby ich zastąpić.
Jeśli ktoś jest zainteresowany Michałem Matejko, to również skończył studia i zamieszkał na Cysterskiej. Już pnie się po szczeblach kariery sportowca.
Mam jeszcze taki bonus. Po imprezie podyplomowej Kariny nie schowałem bąbelków i krowa z lamą dmuchały całą noc. ;pp

Tak, to już koniec. Liczę na dużo komentarzy. W następnym odcinku zamierzam wrócić do Matejków. Jeśli o coś chcecie zapytać, macie jakieś sugestie lub uwagi- piszcie! Każdy komentarz bardzo motywuje!
Pozdrawiam.

Ostatnio edytowane przez kalafjor : 22.01.2013 - 19:36
kalafjor jest offline   Odpowiedź z Cytatem