View Single Post
stare 30.06.2004, 19:35   #506
Basieńka
Guest

Domyślnie

Zong C. A teraz ja:
"Między murem, a granicą" od.17 (ostatni) pod tytułem "Ostateczność"

...usłyszała tylko huk i blade, jaskrawe światło. Otworzyła oczy. Była w bladej sali szpitalnej. Obot niej leżała mama.
- Mamo! Co się stało? Gdzie Klara? Gdzie pani Ekret? Gdzie Marta?
- Ohh... Iga! Musisz odpoczywać! Pani Ekret leży na intensywnej terapi. Marta nie żyje, a Klara... - głos mamy sie załamał, pociekła jej łza po policzku.
- Mamo! NIE!!! Tylko nie mów że klara też nie... -nie mogła dokończyć, słowo "nie żyje" stanęło jej w gardle.
- Ale Iga? Jak ty to zrobiłaś?
- Co?
- No nie pamiętasz?
- Wiem tylko że myślałam o nożu potem o broni i to co chcyałam miełam w ręku... czy... czy ja strzeliłam?
- Ależ skąd! To było coś więcje. Coś czego nie da się opisać. A potem przeniosłaś nas tutaj.
Do gabinetu weszła policja i jakiś prawnik.
- Pani Iga? A pani jest jej matką, tak? Muszą nam panie coś wyjaśnić. Czy wiecie coś, panie, o śmierci Marty Donson???
- Niestety ale tak.- powiedziała spokojnie mama Igi.
- Ona nas chciała zabić! Ona najpierw zabiła tate, a teraz Klare i chciała mame! -powiedziała Iga.
- Właśnie, a pani Ekret jest jedną z jej ofiar która przeżyłą i leży na intensywnej terapi.
- Dobrze. Skontaktujemy się z paniami. -powiedział prawnik i dodał- ma pani ładną fryzure.
Mama Igi się zarumieniła.

2 lata później pobrali się.

5 lat później.
Iga weszła do łazienki i zobaczyła tam napis na lustrze zapisany czyjąś krwią:"Nie postarałaś sie wtedy"
-AAAAAAAAAAAAAAa!!!!!!!!!!!!!!! -i zasłabła.

Myśle że wam sie podoba.
  Odpowiedź z Cytatem