Temat: By... me ;)
View Single Post
stare 25.01.2013, 15:25   #117
Liv
Moderatorka Emerytka

Reputacja: 53
Domyślnie Odp: By... me ;)

Nie, nie zapomniałam o Tobie

Cytat:
To taka chłopczyca, otwarta na świat, ludzi, nowe pomysły.
Patrząc na Marynę nie mam wątpliwości, że jest taka, jak ją opisałaś. (haha, osobiście nie wiem, czy jak dziecko reagowałabym tak entuzjastycznie na widok kolczyków w innych miejscach ciała niż uszy no ale z drugiej strony dzieckiem przestałam być już dawno temu...)
Aczkolwiek nie da się ukryć, uśmiech ma szczery i przekonujący I te białe zęby
Ciuchy nie do końca mi odpowiadają, ale rozumiem - taki styl Użyłaś za to jednej z moich ostatnimi czasy ukochanych fryzur - to jedna z tych, w której każda moja simka wygląda pięknie No i na ten kolor w sumie tez mam jakąś fazę Strasznie mi się podoba
Bardzo urzekł mnie jej delikatny makijaż i rysy twarzy. A patrząc na pierwsze zdjęcie mam wrażenie, że gdybyś jeszcze wykadrowała dół, nasza Martyna mogłaby stać się... Marcinem

Amelka... Z jednej strony rozumiem wybór skinu, ale z drugiej... przecież to jest maxis-match! I różnicę widać :< No i dziwnie się ogląda simów z takim skinem, tzn. nie chodzi mi już o styl, tylko o tą mieszankę.
No i poza tym simka wydaje się być fajna ; D Naprawdę, ciężko mi jest coś więcej powiedzieć...
Prezentacja "słitfociowa" Niech Ci będzie...

Bez oceny liczbowej tym razem
Liv jest offline