View Single Post
stare 27.01.2013, 13:24   #3
Laselight

Reputacja: 12
Domyślnie Odp: Chatka " Letnia idylla "

Też skomentuję ;D

Ogród jest... przesliczny. Dodatki starannie dobrane tworzą udaną kompozycję.
Dodam także, że podoba mi się miejsce, w którym są kury. Bardzo mnie urzeklo.

Podoba mi się klimat korytarza. Wszystko do siebie pasuje, nawet drzwi, które mnie na początku nie przekonały, pasują idealnie. Dzięki dobranym dodatkom udało się stworzyć piękne wnętrze.

Pokój dzienny z kuchnią także mi się podoba. Okna idealnie pasują do wnętrza, a zasłony są śliczne. Kanapa jest przepiękna. Wszystko pasuje do reszty i czuję ten piękny klimat.

Kuchnia podoba mi się jeszcze bardziej. Nie wiem co mogę powiedzieć, bo wszystko w niej jest boskie. Rośliny są bardzo ładne, całe pomieszczenie jest pięknie wykonane, meble bardzo pasują.

Gdy popatrzyłam na pierwsze zdjęcie sypialni, pomyślałam, że jest w niej bardzo pusto, jednak się myliłam. Widać mnóstwo dekoracji, piękne okna. Podoba mi się bardzo.

Łazienka także jest udana. Starannie wykonana, z pięknymi dodatkami. Każdy przedmiot pasuje do wnętrza, które bardzo mi się podoba.

Podsumowując udało się stworzyć dom z klimatem wakacyjnym. Bardzo mi się spodobał. W tym wypadku ocena w skali liczbowej (będę musiała w skali do 100, 10 się nie nadaje na ocenę takiego domu) będzie wynosić 100/100