View Single Post
stare 27.01.2013, 18:28   #37
Vendie

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Dzieje rodzin Vendie

Drodzy Czytelnicy! Znudziła mi się rodzinka Su. Po prostu nie mam pomysłu itd. Może kiedyś do niej wrócę. Ale to kiedyś. Teraz jest pora na
RODZINA HAGAN
Witam. Oto pani Stella Hagan.

Jest ona cichą i nieśmiałą osobą. Sprowadziła się do Bridgeport z nadzieją na w miarę spokojne życie na przedmieściach. Wprowadziła się do "Miętowej Julii"...

I zaraz wzięła się za remont. Pomimo swej nieśmiałości, jest mądra i schludna, a przy tym ma talent muzyczny oraz ogólnie- jest artystką.

Tu mamy jej milutką sypialnię. Nie brakuje w niej keyboardu, perkusji i oczywiście wiolonczeli. Stella marzy o karierze muzycznej. Uwielbia dwa kolory- czerwony i biały, co widać w całym domu. Np. w łazience:

Albo w salonie.

Kuchnia mi nie wyszła, ale artystka nie myśli o gotowaniu. Mimo, że ma swój kąt, Stella nie jest szczęśliwa.

Wie, że jej nadzieje na przyjaźnie są bezcelowe. Czuje- tak czy siak- że nieśmiałość nie pozwoli jej na bliższe kontakty z kimkolwiek. Zauważyła jednak...

Że ktoś wprowadził się kilka domów dalej (if you know what I mean ). Kto to? Jak Stella poradzi sobie w wielkim mieście? Czy spełni marzenia? Dowiecie się... Później
Vendie jest offline   Odpowiedź z Cytatem