Dziękuję za oceny

.
Co do bryły to jak wiecie wymagania konkursu nie pozwalały na zbyt wiele. Może rzeczywiście pokrycia ścian są ponure, ale chciałem nadać domu z zewnątrz lekko zaniedbany (może to akurat nie najlepsze słowo tutaj, ale mam nadzieję, że ogarniecie o co mi chodzi

) wygląd, żeby potem zaskoczyć w pewien sposób wnętrzami.
Jeśli chodzi o niepotrzebne dodatki, o których wspomniała Senoy, to biję się w piersi i przyznaję, że niespecjalnie miałem pomysł na przedpokój, a coś trzeba było tam ustawić

. Choć co do krzeseł to niespecjalnie się zgadzam. To bardzo często spotykane rozwiązanie, można je często zobaczyć na zdjęciach domów na różnych blogach/magazynach o wnętrzach.
I tutaj przejdę do ostatniego zdania w wypowiedzi Senoy, bo wydaje mi się, że więcej inspiracji czerpię właśnie z blogów i gazet niż z BPS. Naturalnie, wnętrza i dodatki tworzone przez użytkowników są tam cudowne i w większości wpadają w mój osobisty gust, ale raczej nie staram się nikogo naśladować. Być może robię to mimowolnie, nie zastanawiając się wcale czy pomysł jest w 100% mój, czy tylko tak mi się wydaje. Prosiłbym jeśli to możliwe o wskazanie konkretnych rzeczy, dzięki temu łatwiej będzie mi zlokalizować problem

. Niemniej jednak trudno mi powiedzieć czy mam własny styl. Może jest jeszcze na to za wcześnie? W każdym razie dziękuję za zwrócenie mi uwagi na ten aspekt, postaram się popracować nad tym w przyszłości

.