View Single Post
stare 29.01.2013, 19:47   #72
Vanitas
Administrator Emeryt
Creator

Reputacja: 12
Domyślnie Odp: Zadanie trzecie - głosowanie

Malin - nie badz smieszna. Wszystkie te nieporozumienia na linni wy-ja zrodzily sie najpierw w Waszych glowach a pozniej je urzeczywistniliście. Od poczatku nie pasowalo Wam doslownie wszystko (bo zadanie mialo byc dzisiaj, a nie jutro, bo jak ja moge miec dostep do dzialu (a moze zeby zobaczyc czy przypadkiem nie oszukujecie), bo Was ignoruje i nie odpowiadam na pytanie (na ktore odpowiedzialem, tylko ze odpowiedz nie byla korzystna dla Was), bo nie dostaliscie 25% punktow wiecej co jest wytlumaczone tutaj, po raz setny zreszta. Skopiowalem moja relacje z gg bo nie chce mi sie tego pisac enty raz:

wczesniej mnie przy pierwszym zadaniu posadzali o stronniczosc
20:03:41
bo szukalem rozwiazania problemu z praca z suwakami i z nieregulaminowymi zdjeciami
Dominic
20:04:21
chcac zebhy nitk nie byl zbyt poszkodowany zaproponowalem ze dostana 25% wiecej punktow niz normalnie by dostali
20:04:34
bo myslalem ze faktycznie cos bylo kombinowane z suwakami
Dominic
20:04:44
ale sie okazalo ze nie bylo
20:04:59
wiec stwierdzilem ze nie powinni dostac tych 25%
20:05:04
bo w sumie to za co
Dominic
20:05:22
a druzynom z nieregulaminowym zdjeciem zabfralem po 1 glosie bo zaproponowala mi tak rudzielec
Dominic
20:06:02
i wtedy wlasnie stwierdzili ze postapilem tak zeby nie zaszkodzic swojej druzynie
20:06:24
wytlumaczylem im ze nie bo gdyby niedotyczylo to mojej druzyny to w ogole nie bylo by kary za te za duze zdjecia
20:06:31
bo to prawda
Dominic
20:06:53
ale odjalem po tym glosie zeby wlasnie nie bylo ze specjalnie staram sie ochronic swoja druzyne

I gdybym dzialal na korzysc swojej druzyny to chyba nie zajelibysmy ostatniego miejsca w pierwszym zadaniu.
Sami jestescie sobie winni tej sytuacji, a probojecie to zrzucic na kogos innego. Wybaczcie, ale po osobach w tym wieku spodziewal bym sie wyzszego poziomu niz ten ktory ostatnio soba reprezentujecie.
(A tak btw. co do wchodzenia do waszego dzialu to sorry, kto jak kto, ale wy nie powinniscie sie na ten temat wypowiadac).

Moze zamiast szukac problemu dookola poszukajcie go blizej. Jakos inne druzyny nie mialy ze mna problemow, tylko Wy (albo sobie nie przypominam).
Vanitas jest offline