Cytat:
Napisał Słodki Pan Ciastek
Nie wiem czemu może mi wytłumaczysz?
|
Bo po pierwsze, to nie jest tylko i wyłącznie sprawa Rudej, to jest sprawa WSZYSTKICH. Ja osobiście czuję się oszukana, mimo, że nawet nie brałam udziału w 4Ż. Głosowałam na Wodę, bo ich praca mi się najbardziej podobała, a nie dlatego, że ktoś mnie namówił, jak twierdzi część Powietrza.
Po drugie, prywatna wiadomość? Serio? Kenny niedawno twierdził, że to było zafałszowane, potem się przyznał twierdząc, że to była "prywatna wiadomość", a nie publiczny post.
Więc ja twojego posta traktuję jako jeden wielki żart.
Cytat:
Napisał Altair
Hola, hola  To jeszcze nie koniec, przynajmniej nie na razie.
Mały Screen pewnej drużyny.. Kilka osób dostało takie coś.
http://i.imgur.com/je5Qe9g.png
Oraz wieczorkiem prawdopodobnie wpadnie jeszcze jeszcze jeden Screen, który przedstawia winę szanownego Creatora -.-
|
A ty weź się dziecko drogie ogarnij trochę. Nie było napisane, która praca to praca Ziemi, w poprzedniej edycji sama pisałam do niektórych osób takie wiadomości typu "Głosuj na Wodę, jesteśmy najlepsi!" bez podawania numeru pracy i dla żartu. Bez przesadyzmu.
A prośba o GG była PO wiadomości i wcale nie znaczy, że na GG był numer pracy, bo serio, jakby nie można było zapytać o numer gadu. Jak to napisał Kenny:
Cytat:
Napisał Kenny McCormick
reszte można se domówić
|
WSZYSTKO można sobie dopowiedzieć.
Cytat:
Napisał Kenny McCormick
To forum to taka mała szpołecznośc. obowiązkiem nas wszystkich jest sugerowanie władzą co mają robić alby wszystkim bylo lepiej.
|
A to juz jest kompletna bzdura. Sugerowanie władzy co mają robić lepiej należy po pierwsze do zadań administratora, który nie raczy łaskawie przywlec dupy na swoje forum, a po drugie jest to zadanie Regulaminu, którego mają przestrzegać wszyscy, łącznie z administracją forum.
Cytat:
Napisał rudzielec
No każdy ucierpiał a wszyscy i tak po mnie jedziecie. Tak jakbym ja była ta feee a wy najbardziej pokrzywdzeni.
|
BO ROBISZ Z SIEBIE OFIARĘ. Jakbyś to ty ucierpiała najbardziej, "ojej, przez to wszystko muszę zrezygnować, ratuję swój honor, nie będę nikogo przepraszać, bo to mnie najbardziej skrzywdzono" - ja tak widzę twoje wypowiedzi. I na dodatek zamiast bronić własnej drużyny, to oczerniasz Wodę, która ma z tą sprawą tylko wspólnego co świnia z gwiazdami.
I Powietrze może tak wreszcie zbierze dupę w troki i potwierdzi, ze oszukali, albo zaprzeczy PRZEDSTAWIAJĄC DOWODY.
Czuję się, jakbym rozmawiała za bandą 8-latków. Po pierwsze, ta kłótnia nie wniesie nic, poza sztywną atmosferą na forum. Po drugie, może zamiast się kłócić, przedstawicie jakieś dowody? Po trzecie, obwinianie Gingersa i tak wam nic nie da, bo koniec końców, zaczęło się od Powietrza. Odwracanie kota ogonem nigdy nikomu nie wyszło na dobre.
I na koniec, może byście tak w końcu do cholery zamknęli ten temat?
Nie cytujemy z obrazkami