Odp: Zadanie trzecie - głosowanie
Tak mnie tylko zastanawia, co wam to wszystko da? Powietrze, nie przepraszajcie, nie obwiniajcie, tylko udowodnijcie, że to nie wy.. Chociaż szczerze mówiąc wiem, że o wiele łatwiej udowodnić czyjąś winę niż niewinność. A bez dowodów nie ma co rzucać oskarżeń na innych..
Kłócicie się od wczoraj, a jedyne co zyskaliście to podły nastrój. Wiem, że każda grupa nieźle się namęczyła nad tymi pracami i jestem pod wielkim wrażeniem, naprawdę, ale wzajemne oskarżanie raczej do niczego nie doprowadzi.. Najgorzej, że wciągacie w to innych użytkowników. Wielu z nich głosowało jak im się podobało, a wy teraz chcecie wszystko upublicznić i zaraz może będą wysyłane pytania w stylu „Czemu na nich głosowałeś? Namawiali cię do tego?” Wybaczcie, ale to jest chore.. Mój głos doprowadził raz do wyrównania wyników i co? To znaczy, że jestem w jakiejś wyimaginowanej zmowie?
Najlepiej by było gdyby wyniki każdej konkurencji były ukryte do czasu zakończenia sondy (tu się zgadzam z Viperą), wtedy nie byłoby szans, żeby ktoś specjalnie przebijał głosy i obyłoby się bez takich sytuacji.
Niepotrzebnie podgrzewacie atmosferę, mówię to do wszystkich, no, do większości w każdym razie.. Zamiast zakończyć sprawę z godnością, wałkujecie to, jak gdyby to coś dało.
Zgadzam się z enobarią, że dobrze by było zamknąć ten temat, bo niczego nie wnosi, a teraz jest tylko miejscem kłótni, która, powiedzmy sobie szczerze, kompletnie nic nie znaczy.