View Single Post
stare 30.01.2013, 15:51   #130
Lexi

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Zadanie trzecie - głosowanie

Tak czytam o co poszło i powiem wam, że jedyne co mogę zrobić to wziąć tego jetpack'a odlecieć z tabliczką "Nothing to do here". Dowody są, ja adminom radze się z tym nie pie*****ć i postawić sprawę krótko bo z niektórymi tak trzeba bo zaraz mają do dodania swoje 5 groszy. Nie wiem jak to było i nie moja w tym głowa. Nikogo tutaj nie będę oczerniała tylko proszę o jedno. Nie piszcie nic więcej tutaj, bo takie najeżdżanie na siebie nie ma sensu. Przyznam się, że ja na nikogo nie głosowałam przez 3 zadania, bo uznałam, że nie chce mi się. Sprawdzić można. Z tego co wiem woda nie oszukiwała, a wręcz powiem, że mieliśmy burzliwą dyskusję, która praca ma iśc na konkurs. Moja czy Gina. Ogólnie jako moderator powiem, że powinny się posypać warny za to, że wszyscy offtopują bo ten temat dotyczy głosowania, a nie najeżdżania na siebie więc radzę uważać, to tyle ode mnie.

PEACE!

@Edit: Popieram kędziorka, ludzie przeczytajcie to co napisała, bo to jedna z nielicznych mądrych wypowiedzi w tym temacie. Co do glosowania to powinna być ukryta sonda to co wcześniej było powiedziane, lub głosowanie przez pw do admina, który nie organizuje 4Ż i nie jest w to zaangażowany.

One hell of a butler

Ostatnio edytowane przez Lexi : 30.01.2013 - 15:54
Lexi jest offline