Po pierwsze - konkurs miał być fajną zabawą, o którą większość z Was sama prosiła.
Gingers podjął się realizacji tego bardzo trudnego zadania i według mnie wywiązuje się dobrze ze swoich obowiązków.
Nie obserwowałam konfliktu od początku, więc nie wypowiadam się arbitralnie, ale według mnie jeden z członków drużyny powietrza złamał zasady namawiając innych do określonego głosowania.
A przy okazji - wyniki głosowania nie zostaną upublicznione, aczkolwiek dałam je do wiadomości innych modów, by ocenili, czy doszło do jakiś nadużyć. Według mnie nie doszło.
Gingers jako opiekun konkursu (tak jak zauważyła Liv - poprzednia organizatorka także była opiekunem jednej z drużyn) miał prawo podjąć decyzję, którą podjął, choć ja na jego miejscu chyba dałabym bana czasowego.
Oczywiście można w tym miejscu polemizować, że nikt nikogo nie złapał za rękę i nie ma dowodów, ale wychodzę z założenia, że warto mieć choć trochę zaufania do innych ludzi.
Cytat:
Napisał kedziorek92
Tak mnie tylko zastanawia, co wam to wszystko da? Powietrze, nie przepraszajcie, nie obwiniajcie, tylko udowodnijcie, że to nie wy.. Chociaż szczerze mówiąc wiem, że o wiele łatwiej udowodnić czyjąś winę niż niewinność. A bez dowodów nie ma co rzucać oskarżeń na innych..
Kłócicie się od wczoraj, a jedyne co zyskaliście to podły nastrój. Wiem, że każda grupa nieźle się namęczyła nad tymi pracami i jestem pod wielkim wrażeniem, naprawdę, ale wzajemne oskarżanie raczej do niczego nie doprowadzi.. Najgorzej, że wciągacie w to innych użytkowników. Wielu z nich głosowało jak im się podobało, a wy teraz chcecie wszystko upublicznić i zaraz może będą wysyłane pytania w stylu „Czemu na nich głosowałeś? Namawiali cię do tego?” Wybaczcie, ale to jest chore.. Mój głos doprowadził raz do wyrównania wyników i co? To znaczy, że jestem w jakiejś wyimaginowanej zmowie?
Najlepiej by było gdyby wyniki każdej konkurencji były ukryte do czasu zakończenia sondy (tu się zgadzam z Viperą), wtedy nie byłoby szans, żeby ktoś specjalnie przebijał głosy i obyłoby się bez takich sytuacji.
Niepotrzebnie podgrzewacie atmosferę, mówię to do wszystkich, no, do większości w każdym razie.. Zamiast zakończyć sprawę z godnością, wałkujecie to, jak gdyby to coś dało.
Zgadzam się z enobarią, że dobrze by było zamknąć ten temat, bo niczego nie wnosi, a teraz jest tylko miejscem kłótni, która, powiedzmy sobie szczerze, kompletnie nic nie znaczy.
|
I w pełni się zgadzam z tą wypowiedzią

Z tym, że nie wiem, czy jest możliwość ukrycia głosowania do czasu ogłoszenia wyników.
Cytat:
Napisał Myrtek
Ja czekam na odpowiedź Kenny'ego, chyba, że sprytni jej uniknie, jak przeczuwam.
Czemu z Bjork?
Ona i Gin pełnią tę sama fukncję, zresztą ona bywa rzadko na forum. 
|
A tutaj tylko sprostuję, że na forum bywam codziennie, ale zajmuję się między innymi aktywowaniem użytkowników i uzupełnianiem kolekcji gier w panelu użytkownika