Temat: By Me:)
View Single Post
stare 01.02.2013, 22:51   #2
Kenny McCormick

Reputacja: 12
Domyślnie Odp: By Me:)

Po pierwsze, zobaczyłem cos w takim temacie i: KURCZĄTKO, MALINKA DAŁA NOWYCH SIMÓW? *w*
Dlaczego? dlatego : /

jeśli chodzi o dom:

rób zdjecia z trybu gry, albo na narzędziu projektowania! żeby kratek nie było widać!

BRYŁA: nie podoba mi sie :< Dach jest dziwny. na pierwszym zdjeciu, widać, że nie dochodzi do reszty dachu, CZEMU? Wygląda to, jakbyś zrobił to automatycznym (?) robieniem dachu. Tu, to normalnie na miłość boską, z jednej story okno, z drugiej nie ma. jeszcze okno przy końcu ściany? nie ciekawie to wygląda.

Dobra to teraz...

JAK MOŻNA ZACZĄĆ OD ŁAZIENKI? mogłeś dać korytarz! O.o

eh... Łazienka: TAKA DUŻA i tylko 3 obiekty? żadne dywaniki? nic? JA ROBIE MNIEJSZE KUCHNIE, SALONY,SYPIALNIE! i takie duze okno, ledwo zasłoniete, przy wannie? O.o

KUCHNIA: i znowu mamy... przestrzenie mogłeś tam dać stół, cokolwiek!

SALON: Aha... PUUUUUUUSTKI, i szałowe 2 stoliki, któe nie pasują do siebie, ani do reszty salonu. i te drzwi : /

SYPIALNIA: kwiaty ogrodowe 4ever i pustki O.o mogłaś tam dać biurko, szafę, cokolwiek, ale niee...

TARAS: nie podoba mi sie, ale to najlepsze "pomieszczenie" w tym domu. tylko mogłeś dać jakiś płotek, kolumny, schodki do (OGRODU KTÓREGO NIE MA -.-) i normalny dach.

PODSUMOWUJĄC:

WIELKOŚĆ DOMU: 11x13 + 4x8 (taras) co daje nam 143+32=175 !!!
A WYKORZYSTAŁAS: 30 + 8 = 38

Rozumiem, wolne przestrzenie, ale nie aż tak! O.o Dałeś kilka drzewek, ale to i tak nie jest ogród... cóż, wyszło, jak wyszło, moja ocena to 3/10, tak... na zachętę!

Pozdrawiam, Kenny McCormick

Ostatnio edytowane przez Kenny McCormick : 01.02.2013 - 22:55
Kenny McCormick jest offline