View Single Post
stare 02.02.2013, 14:14   #99
iness92

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Historie by iness92

Heeej! Dłuuuga sesja uniemożliwiła mi odwiedzanie forum, na szczęście już pokonałam tego potwora i jestem again!
Poprzedniej historii nie jestem w stanie kontynuować, gra działała okropnie, musiałam ją przeinstalować, po czym zapis nie działał. Na szczęście nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło. Wracam z nowym opowiadaniem, mam nadzieję, że kogoś zainteresują moje wypociny, piszcie, czy Wam się podoba.

Dziś chciałabym Wam tylko przedstawić bohaterów mojego nowego OJSG.

Oto Matt Brown:

Żołnierz, który mimo swojego młodego wieku był już w miejscach, o których zwykli ludzie śnią koszmary. Ryzykując życie ocalił swego kompana wyciągając go z walącego się budynku, przez co sam doznał poważnego urazu kręgosłupa. Obecnie wrócił do rodzinnego miasta, Sunset Valley, aby tam móc spokojnie powracać do zdrowia oraz szkolić młodych żołnierzy w miejscowej jednostce wojskowej.

Niespodziewanie w życiu Matt’a pojawia się pewna młoda dama – Kate Norson.

Jest ona siostrą dobrego przyjaciela Matt’a z ostatniej misji – John’a. Dziewczyna przybyła do Sunset aby móc studiować na tutejszym uniwersytecie, więc John poprosił naszego bohatera, aby ten zaopiekował się Kate na czas jej pobytu w mieście.

Czy dziewczyna o anielskim wyglądzie ma również takowy charakter? Czy Matt, samotny i niedostępny dla nikogo żołnierz, odnajdzie się w nowej roli opiekuna młodej i czarującej kobiety?
To wszystko w następnym odcinku, który pojawi się najprawdopodobniej już za kilka dni!

''Już tyle słońc wzeszło tylko jeden raz,
Już z tylu stron zapłonęły ognie gwiazd,
Już tyle miejsc zapomnienia pokrył kurz,
Wiem, co to jest, lecz się nie zatrzymam już.''
iness92 jest offline   Odpowiedź z Cytatem