View Single Post
stare 03.02.2013, 23:47   #7
Kędziorek
Supermoderator

Reputacja: 27
Domyślnie Odp: Simowe rodziny Mile18

Ach.. Tyle myśli mi przelatuje właśnie przez głowę, że nie wiem co napisać..

Już myślałam, że pójdą na tą górę.. Dlaczego Mia musiała wejść w TAKIM momencie?! Czuję niedosyt
Poza tym, czyżby Barni bał się reakcji Mii na jego związek z Giną? O ja..

Jak tylko zobaczyłam TO zdjęcie, to mi się w mózgownicy zaświeciła czerwona lampka. Jakoś po prostu wiedziałam, od pierwszej chwili, że to właśnie pan burmistrz z (nie)sławną córką Rzeczywiście, mogła wybrać kieckę w nieco bardziej stonowanym kolorze..

Barney jaki wrażliwy.. W porównaniu do TEGO Barniego oglądającego coś TAKIEGO to.. Co ja gadam? Ich się nie da porównać, są jak dwie zupełnie różne osoby, jeśli rozumiesz co chcę powiedzieć Zmiana charakteru o 180 stopni..

Ortis przystawia się do Barneya? Hahahah Spoko gościu swoją drogą, ciekawe, co też mu wymyślisz

Foley i Nikki No to sprostałaś moim wymaganiom, co do jego drugiej połówki, jestem zdecydowanie na tak

No i ta końcówka.. Nie wiem dlaczego, ale już od jakiego czasu mam wrażenie, że Barney najchętniej by się oświadczył Ginie, ale to chyba trochę za szybko (w końcu ile oni ze sobą chodzą? Tydzień? Cala akcja rozgrywa się jakieś 2-3 tygodnie (dobrze pamiętam), więc by się chyba zgadzało..). Bardzo mnie ciekawi o czym on myślał podczas tej sceny. Właśnie wtedy, kiedy Gina chciała żeby się do niej przystawiał, on postanowił zachować się przyzwoicie i zrobił coś tak uroczego

czekam na więcej

Ostatnio edytowane przez Kędziorek : 03.02.2013 - 23:49
Kędziorek jest offline   Odpowiedź z Cytatem