Rudek, udało mi się w końcu kliknąć "odpowiedz", chociaż do tej pory nie mam pojęcia, co napisać. Możesz wierzyć albo nie, przeczytałam już dawno, ale jakiś dobry i składny komentarz jakoś nie chce mi przyjść do głowy. Wybacz, ostatnio nie mam głowy do pisania epopei, z myśleniem i wysłowieniem się u mnie ciężko, ale nie mogę dłużej odwlekać, bo nie chcę, byś pomyślała, że zapomniałam, czy olewam.
1 punkt dostajesz już na wstępie za samo słowo "fanfiction". To słowo działa na mnie jak magnes, bo uwielbiam te wszystkie alternatywne zakończenia, "co by było, gdyby...". Wyobraźnia niektórych jest niesamowita, a znając Ciebie, wymyśliłaś coś naprawdę specjalnego. Fajnie, że poznam jedną z "wersji życia" postaci, które zdążyłaś już przedstawić na konfie, i które nie są już dla mnie obce. Ciekawi mnie zwłaszcza postać Mileeny, która mimo wszystko jest mi bliska przez swą niedoskonałość. Będzie ciekawie to poczytać.
1 punkt dostajesz za pomysł na zdjęcia. Zupełna nowość na forum, gdzie do tej pory przedstawione fotki pochodziły wyłącznie z serii The Sims. To, co nam serwujesz, to nowość i odświeżenie. Szalenie interesujące, zwłaszcza, że wszystko robisz sama. Efekt powala. Właściwie gdybym nie wiedziała, o co kaman, to pewnie bym się zachwycała, że to wszystko można zrobić w simsach ; )
1 punkt daję za obróbkę zdjęć. Zdążyłam się już przekonać o Twoich zdolnościach w PS, tutaj również to wychodzi. Wszystko wygląda świetnie.
1 punkt za trudną historię miłosną. Ostatnimi czasy siedzę w tym temacie po uszy. No, może nie zupełnie w "takim", bo dotyczy tej samej płci, no ale tak. Miłość. A zwłaszcza utwierdzenie się w przekonaniu, że jej nie ma. Nie wiem, czy u Ciebie w finale będzie happy-end, czy angst, ale chętnie się o tym przekonam.
1 punkt za zapewnienia, iż nie porzucisz tego tematu ; ) Pokochałam "Vorga", zaczynałam się wciągać w "Miracle", jarałam się odświeżonym Colinem w "Passe"... no i dupcia blada. Szczerze, nienawidzę, gdy ktoś coś zaczyna i nie kończy. Tak się nie robi. Zniechęcam się i po jakimś czasie olewam. Będę Ci przypominać o tym temacie, jeśli przerwy będą zbyt długie ;> Tym razem będę upierdliwa do granic możliwości, możesz być pewna.
1 punkt za tytuł. Mocny i robiący wrażenie. Przyciąga uwagę i tak właściwie nie wiadomo, czego się po nim spodziewać - czy więcej miłości, czy więcej nienawiści. Intryguje na pewno.
1 punkt daję za lekkość treści. Świetnie radzisz sobie z pisaniem, to jest coś, w czym jesteś bardzo mocna i ciężko Ci dorównać. Konstruujesz dobre dialogi, barwne opisy, używasz potocznych słów, które brzmią bardzo naturalnie. Uwielbiam czytać Twoje teksty, nigdy się przy nich nie nudzę.
1 punkt wędruje za sam pomysł, by zrobić FS na podstawie Mortala. Kompletnie się tego nie spodziewałam po fragmencie, który wypuściłaś na fb.
1 punkt dostajesz za:
Cytat:
Przestań się puszyć jak nadęta sowa
|
wiedziałam, że włączysz do tego FS jakiś element, który kocham ^^
1 punkt za to, że to wszystko razem wzięte wygląda idealnie i zapowiada się kolejne świetne FS na miarę "Belle Rose".
Razem wychodzi 10 jak nic. Czekam na następny odcinek z niecierpliwością. Mam nadzieję, że wena do komentowania mi powróci, a Ciebie w pisaniu nie opuści.
Pozdrawiam :*