View Single Post
stare 06.02.2013, 16:27   #36
Mile

Reputacja: 10
Grin Odp: I love you, i kill you.

Przeczytałam kilka opowiesci w tym dziale i jestem zachwycona, jak bardzo duzo tutaj jest zdolnych ludzi, kiedy pierwszy raz tutaj weszlam to spodziewalam sie po nazwie, ze tu beda fotostory czyli a'la komiksy. Zobaczylam, ze to prawie same opisy, jednak nie zniechecilam sie, jak mowilam przeczytalam kilka. Nie moglam wtedy komentowac, pozniej przeszlam do ojsg i tam zostalam wierna czytelniczka, uwielbiam zdjecia z gry Dopiero teraz po jakims czasie, zobaczylam nowy ciekawy tytul i postanowilam czytac od poczatku.
Chce cie bardzo pochwalic, czytalam wstep i pierwszy odcinek z przyjemnoscia. Podoba mi sie ta historia i ciekawa jestem jak ja dalej rozwiniesz, motyw milosci do wroga jest intrygujacy. Polaczenie gry z inna gra, jeszcze dodaje smaczku.
Zdjecia piekne, zwlaszcza to z jej rozwianymi wlosami, poczulam ten wiatr.
Ksiezniczka niezla laska, chociaz jak dla mnie jest zbyt mocno zbudowana. Troche brakuje mi w niej eterycznosci, ale pewnie tutaj taka ma byc bo to wojowniczka.
Ktos tu wczesniej napisal, ze piszesz potocznym jezykiem, takim jakim mowimy na co dzień. To jest caly sekret, dlatego tak przyjemnie sie czyta. Duza ilosc pozytywnych komentarzy też o tym swiadczy.

Czekam z niecierpliwoscia na nowa czesc. Jak potocza sie losy pieknej ksiezniczki? Moze motyw z jej nowym trenerem sie rozwinie