Cytat:
Napisał Kenny McCormick
Żono Sedes, jestem dumny :*
bardzo ładnie :3 ohy i ahy, a eraz wejdź na gg!
Boli mnie tylko to, że jest tam 0 piratów, czemu mama ksieżniczki (królowa?) nie jest piratką? ma być wontek z piratami! :3
http://i927.photobucket.com/albums/a...ps1bbbe5f7.png
myślałem, że na tym zdjęciu one coś ćwiczę  Zielona trzyma sie rury, i wygląda, jakb y sie na niej kręciła, a niebieska, jakby lewitowała
EDIT: mogą być też żółwie ninja 
|
Kenny, Ty weź mnie nie dobijaj, sedesy wystarczą
Cytat:
Napisał Lexi
Nowe fs nie moge uwierzyc  Weszcie bede miala co czytac i skad zaczerpnac aspiracje i wene ^^ Narazie jest nudno, ale wierze, ze w nastepnym odcinku akcja nabierze tepa. Super, ze postanowilas przedstawic MK w wersji simowej, czekam na next 
|
miło mi, że będziesz czytać :3
w następnym odcinku akcja istotnie nabierze tępa, także serdecznie zapraszam
Cytat:
Napisał Qwerty
Odcinek bardzo ciekawy. Przeszkadzają mi tylko te imiona/nazwy wyrwane z kontekstu (ale jakby nie patrzeć wzorujesz się na czymś innym, więc nie mam żalu  ). Bardzo jestem ciekawy jak będą wyglądały simowe fotki. Czekam na więcej  .
|
na simowe fotki będzie trzeba jeszcze chwile poczekać :<
ale obiecuję, że warto!
w następnym odcinku zrobi się już trochę luźniej, więc myślę, że będzie się lepiej czytało
Cytat:
Napisał Gold_Chocolate
Żeby ona miała więcej takich snów... 
|
kto wie…
Cytat:
Napisał Gold_Chocolate
Podoba mi się. Jest przyjaciółka, która daje dobre rady, jest wszystko ^^.
|
no jest i będzie miała niemałą rolę
Cytat:
Napisał Gold_Chocolate
Wiem, że niektórzy nie lubią jak jest spokojnie, ale dobrze, że ten odcinek tłumaczy wszystko po kolei bo ja mam tendencje do gubienia się w akcji 
|
no wstęp musi być

bynajmniej według mnie, wszystko musi mieć swój początek i koniec, dlatego na początku musi być nudno
Cytat:
Napisał Gold_Chocolate
Wyjątkowo podoba mi się to, że to takie inne. Wojowniczki, inny świat i tak dalej. Założę się, że akcja się ciekawie rozwinie, więc czekam z niecierpliwością co dalej 
|
super, że się podoba, trochę ryzykowałam wstawiając to na forum, ale teraz się ciesze
Cytat:
Napisał Libby
Na razie za wiele się nie dzieje. Po prostu poznajemy kolejne postaci.
|
no jak to na początku, w BR też tak było :3
Cytat:
Napisał Libby
Wkradło Ci się trochę błędów i gramatycznych, i literówek.
|
samo życie

nigdy chyba nikomu się nie udało wstawić idealnego tekstu, zawsze się coś znajdzie
Cytat:
Napisał Libby
Jade wydaje się całkiem ciekawą osóbką.
|
znając życie, Jade Ci się spodoba :>
Cytat:
Napisał Libby
A co do Ermaca to właśnie on z pewnych względów interesuje mnie najbardziej  .
|
nawet wiem z jakich xd
Cytat:
Napisał Mroczny Pan Skromności
Nie ukrywam, że postawiłaś przede mną spore wyzwanie, bo to FS to absolutnie nie moje klimaty  . Niemniej, póki co jestem zachwycony Twoim "nowym" stylem 
|
jak się rozkręci, to może bardziej przypadnie Ci do gustu
Cytat:
Akcja na razie nie przyniosła nic nowego, z tego powodu jeszcze się o niej nie wypowiem. Pozostaje mi czekać na kolejną część.
|
no to czekaj, już niedługo
Cytat:
Twoje zdjęcia zawsze mi się podobały, w tej kwestii nic się nie zmieniło 
|
bardzo miło mi to czytać :3
Cytat:
|
ahaha xd ale śliczna

dziękuję! :3
Cytat:
Napisał Malin
Rudek, udało mi się w końcu kliknąć "odpowiedz", chociaż do tej pory nie mam pojęcia, co napisać. Możesz wierzyć albo nie, przeczytałam już dawno, ale jakiś dobry i składny komentarz jakoś nie chce mi przyjść do głowy. Wybacz, ostatnio nie mam głowy do pisania epopei, z myśleniem i wysłowieniem się u mnie ciężko, ale nie mogę dłużej odwlekać, bo nie chcę, byś pomyślała, że zapomniałam, czy olewam.
|
nawet przez myśl mi nie przeszło, że mnie olewasz, każdy może mieć przecież złe dni i brak weny na komentarz
Cytat:
Napisał Malin
1 punkt dostajesz już na wstępie za samo słowo "fanfiction". To słowo działa na mnie jak magnes, bo uwielbiam te wszystkie alternatywne zakończenia, "co by było, gdyby...". Wyobraźnia niektórych jest niesamowita, a znając Ciebie, wymyśliłaś coś naprawdę specjalnego. Fajnie, że poznam jedną z "wersji życia" postaci, które zdążyłaś już przedstawić na konfie, i które nie są już dla mnie obce. Ciekawi mnie zwłaszcza postać Mileeny, która mimo wszystko jest mi bliska przez swą niedoskonałość. Będzie ciekawie to poczytać.
|
no mam cichą nadzieję, że wyjdzie mi to tak jak sobie zaplanowałam, choć czasami mam wrażenie, że przeceniasz moje możliwości

długo się zastanawiałam nad opublikowaniem tutaj czegoś takiego, bo wytłumaczenie czytelnikom historii i pochodzenia niektórych postaci nie jest takie proste, a mimo że to swego rodzaju "fanfiction", chciałam zachować niektóre historie w oryginale
Cytat:
Napisał Malin
1 punkt dostajesz za pomysł na zdjęcia. Zupełna nowość na forum, gdzie do tej pory przedstawione fotki pochodziły wyłącznie z serii The Sims. To, co nam serwujesz, to nowość i odświeżenie. Szalenie interesujące, zwłaszcza, że wszystko robisz sama. Efekt powala. Właściwie gdybym nie wiedziała, o co kaman, to pewnie bym się zachwycała, że to wszystko można zrobić w simsach ; )
|
no zdjęcia to taki mój mały fetysz i lubię kiedy są dopracowane

faktycznie wszystko robię sama, ustawiam postacie, plansze, ale lubię to robić, więc to dla mnie czysta przyjemność

próbowałam odwzorować postacie w simsach, ale to karkołomne i strasznie trudne, bynajmniej dla mnie, dlatego zdecydowałam się na opcję z fotkami z innej gry :3
Cytat:
Napisał Malin
1 punkt daję za obróbkę zdjęć. Zdążyłam się już przekonać o Twoich zdolnościach w PS, tutaj również to wychodzi. Wszystko wygląda świetnie.
|
dziękuję! :3
Cytat:
Napisał Malin
1 punkt za trudną historię miłosną. Ostatnimi czasy siedzę w tym temacie po uszy. No, może nie zupełnie w "takim", bo dotyczy tej samej płci, no ale tak. Miłość. A zwłaszcza utwierdzenie się w przekonaniu, że jej nie ma. Nie wiem, czy u Ciebie w finale będzie happy-end, czy angst, ale chętnie się o tym przekonam.
|
co do końca, to jeszcze się nie zdecydowałam, ale postaram się, żeby nie było takiego oburzenia jak przy BR
Cytat:
Napisał Malin
1 punkt za zapewnienia, iż nie porzucisz tego tematu ; ) Pokochałam "Vorga", zaczynałam się wciągać w "Miracle", jarałam się odświeżonym Colinem w "Passe"... no i dupcia blada. Szczerze, nienawidzę, gdy ktoś coś zaczyna i nie kończy. Tak się nie robi. Zniechęcam się i po jakimś czasie olewam. Będę Ci przypominać o tym temacie, jeśli przerwy będą zbyt długie ;> Tym razem będę upierdliwa do granic możliwości, możesz być pewna.
|
wiem, że źle zrobiłam z tymi FS, ale chyba musiałam się sama przekonać, że to był błąd. To na pewno skończę i możesz być upierdliwa, jeśli przerwy będą za długie
Cytat:
Napisał Malin
1 punkt za tytuł. Mocny i robiący wrażenie. Przyciąga uwagę i tak właściwie nie wiadomo, czego się po nim spodziewać - czy więcej miłości, czy więcej nienawiści. Intryguje na pewno.
|
no jeśli o tytuł chodzi, to zainspirowała mnie do niego piosenka, z teledysku Genesisa, ale doskonale pasuje do tego co chcę tu pokazać :>
Cytat:
Napisał Malin
1 punkt daję za lekkość treści. Świetnie radzisz sobie z pisaniem, to jest coś, w czym jesteś bardzo mocna i ciężko Ci dorównać. Konstruujesz dobre dialogi, barwne opisy, używasz potocznych słów, które brzmią bardzo naturalnie. Uwielbiam czytać Twoje teksty, nigdy się przy nich nie nudzę.
|
ojeeej :3 czuję się bardzo podbudowana! :3
Cytat:
Napisał Malin
1 punkt wędruje za sam pomysł, by zrobić FS na podstawie Mortala. Kompletnie się tego nie spodziewałam po fragmencie, który wypuściłaś na fb.
|
czyli element zaskoczenia się udał
Cytat:
Napisał Malin
1 punkt dostajesz za:
Cytat:
Przestań się puszyć jak nadęta sowa
|
wiedziałam, że włączysz do tego FS jakiś element, który kocham ^^
|
będzie więcej o sowach, więc się szykuj
Cytat:
Napisał Malin
1 punkt za to, że to wszystko razem wzięte wygląda idealnie i zapowiada się kolejne świetne FS na miarę "Belle Rose".
|
mam nadzieję, że będzie równie dobre, postaram się, żeby tak było
Cytat:
Napisał Malin
Razem wychodzi 10 jak nic. Czekam na następny odcinek z niecierpliwością. Mam nadzieję, że wena do komentowania mi powróci, a Ciebie w pisaniu nie opuści.
Pozdrawiam :*
|
no ja również mam nadzieję, co do weny

buziaki :*
Cytat:
Napisał mile18
Przeczytałam kilka opowiesci w tym dziale i jestem zachwycona, jak bardzo duzo tutaj jest zdolnych ludzi, kiedy pierwszy raz tutaj weszlam to spodziewalam sie po nazwie, ze tu beda fotostory czyli a'la komiksy. Zobaczylam, ze to prawie same opisy, jednak nie zniechecilam sie, jak mowilam przeczytalam kilka. Nie moglam wtedy komentowac, pozniej przeszlam do ojsg i tam zostalam wierna czytelniczka, uwielbiam zdjecia z gry  Dopiero teraz po jakims czasie, zobaczylam nowy ciekawy tytul i postanowilam czytac od poczatku.
Chce cie bardzo pochwalic, czytalam wstep i pierwszy odcinek z przyjemnoscia. Podoba mi sie ta historia i ciekawa jestem jak ja dalej rozwiniesz, motyw milosci do wroga jest intrygujacy.  Polaczenie gry z inna gra, jeszcze dodaje smaczku.
|
jest mi strasznie miło, że zachęciłam Cię do czytania mojego Foto Story

fakt, jest tu sporo ciekawych opowieści, ale kiedy powstał dział OJSG, to miejsce umarło śmiercią naturalną :<
a mnie się osobiście serce kraja, bo kocham czytać i pisać FSy, dlatego nie mogę opuścić tego działu
Cytat:
Napisał mile18
Zdjecia piekne, zwlaszcza to z jej rozwianymi wlosami, poczulam ten wiatr.
Ksiezniczka niezla laska, chociaz jak dla mnie jest zbyt mocno zbudowana. Troche brakuje mi w niej eterycznosci, ale pewnie tutaj taka ma byc bo to wojowniczka. 
|
dziękuję, staram się z tymi fotami jak tylko mogę

no tak, księżniczka jest wojowniczką, dlatego wygląda właśnie tak a nie inaczej :3
Cytat:
Napisał mile18
Ktos tu wczesniej napisal, ze piszesz potocznym jezykiem, takim jakim mowimy na co dzień. To jest caly sekret, dlatego tak przyjemnie sie czyta. Duza ilosc pozytywnych komentarzy też o tym swiadczy.
|
język którym pisze, nie jest jakiś powalający, tzn. bardziej mam na myśli styl, ale chyba w tym cały sekret, żeby czytało się lekko, dlatego staram się jak mogę
Cytat:
Napisał mile18
Czekam z niecierpliwoscia na nowa czesc. Jak potocza sie losy pieknej ksiezniczki? Moze motyw z jej nowym trenerem sie rozwinie 
|
może
Cytat:
Napisał Searle
Rudzia, cieszę się, że wstawiasz tu swoje kolejne FS i jeszcze bardziej cieszę się, że dotyczy Mortal Kombat  Ty to masz pomysły! 
|
no teraz to i ja się cieszę, że się odważyłam w końcu!

kolejna fanka Mortala?
Cytat:
Napisał Searle
Oczywiście już się wciągnęłam, a to dopiero początek. Zdjęcia to po prostu rewelacja.
A może jakiś mały romansik miedzy Kitaną i Sub Zero ? 
|
no ok, możliwe, że coś się szykuje
jeju, nareszcie nadrobiłam! jak się człowiek zapuści to potem są tego efekty

co do następnego odcinka, to dziś wieczorkiem, lub jutro, zależy czy się wyrobię ze zdjęciami do 22-giej
dziękuję Wam bardzo gorąco, za te wszystkie komentarze, naprawdę wiele dla mnie znaczą
Libby edit: nie cytujemy ze zdjęciami