Uff, to dobrze, że jest dobrze, dziękuję za odpowiedzi
W takim razie prosiłabym o pomoc z problemem nr 2: od długiego czasu gram w Sims 2 Podróże (nie wiem czy to ma jakieś znaczenie, ale mam wszystkie dodatki, które były przed tą częścią, jednak nie mam akcesoriów, bo ich nie zbieram) i w najbliższym czasie chciałam uzupełnić kolekcję o dwa ostatnie dodatki. Do tej pory, gdy instalowałam sobie grę od nowa to po prostu wklejałam, wcześniej skopiowany, folder EA Games/The Sims 2 z dokumentów żeby mieć wszystko, co wcześniej robiłam i miałam. Ale zaczęłam się martwić, że jak zainstaluje nowy dodatek, w który jeszcze nie grałam i zamienię wszystkie pliki w folderze The Sims 2 to coś może źle działać, bo może np. po instalacji pojawi się jakiś nowy plik, który będzie potrzebny, a ja wklejając cały stary folder przy okazji się go pozbędę. I mam ważne pytanie - czy po prostu mogę zrobić tak jak zawsze, że po zainstalowaniu wszystkich części, zamienię folder The Sims 2 w Moich Dokumentach na ten stary, w którym mam wszystko i nie wpłynie to negatywnie na nowe części? Czy może lepiej skopiować jakieś konkretne foldery z The Sims 2 w dokumentach żeby wkleić po instalacji ostatniej części (czyli tutaj to będzie Osiedlowe Życie)? Zależy mi na tym żeby nie stracić wszystkich mebli, fryzur, ubrań itp. oraz rodzin i otoczenia, którymi grałam
Wybaczcie, że tak trochę koślawo i z powtórzeniami, ale mam problem z oddaniem tego, co mam na myśli. Mam jednak nadzieję, ze ktoś zrozumie o co chodzi i mi coś doradzi, bo może robię sobie problemy z niczego ^^'