Cytrynowa Wiśnia, nawet nie wiedziałam, że tak jest ^^' Możliwe, że po prostu niepotrzebnie panikuję, bo od dawna nie robiłam żadnych większych zmian w mojej grze
Liv, bardzo dziękuję za szczegółową odpowiedź

Chciałam jeszcze nawiązać do folderu SavedSims: bo z tego co napisałaś powinny tam być pliki postaci i rzeczy, które tworzyłam w warsztacie. Owszem, stworzyłam może kilkadziesiąt postaci, kolorów włosów i oczu, ale nie wiem czemu w tym folderze mam ponad 3 000 plików, po nazwach niektóre wyglądają jakby znalazły się tam zamiast w Downloads. Czy jeśli wytnę wszystko z SavedSims i przeniosę do Downloads to ryzykuję, że mogę coś zepsuć? Np. kolor włosów, który stworzyłam nie będzie widoczny w grze? Bo możliwe, że większość plików tylko niepotrzebnie zajmuje mi miejsce, ale boję się, że jeśli wytnę coś z tego folderu i przeniosę do Downloads to coś się zepsuje.
Wyszłoby na to, że najłatwiej byłoby pozbyć się wszystkiego i zacząć zupełnie od nowa, ale byłoby mi bardzo szkoda wielu rzeczy, które nazbierałam, więc jeśli jest jeszcze jakaś szansa na uporządkowanie moich "śmieci" i są osoby, które mogłyby mi doradzić coś na moje głupie pytania i problemy to chciałabym spróbować
Jeśli to poradnik dla tłumoków, takich jak ja, to chętnie bym przeczytała ^^