*____________* <maślana w oczach>
O mamo, ale odlot!!! Smoke, Sub, Mileena! Nawet nie wiem, od czego zacząć!
Ogromnie się cieszę, że mój pupilek już doszedł do zdrowia, co więcej, chyba się przełamał i szykuje się romans, na który czekam niecierpliwie

Mileena wyszła Ci po prostu BAJECZNIE, nie mogę uwierzyć, że zrobiłaś z niej takie cudo! *.* Razem z Dymkiem stworzą BOSKĄ parę!

33 Mam nadzieję, ze będzie
gorąco... W końcu
"Where there is Smoke, there is fire!" xD
Sub Zero - co za towar! Nie dziwię się, że Kitanie zaparło dech w piersiach, bo mnie również, zwłaszcza na tym zbliżeniu twarzy

wreszcie się dziewczyna odważyła i postawiła wszystko na jedną kartę; jak widać, opłaciło się! I to zaproszenie do pokoju, LOL, aż mi się banan na twarzy pojawił xD Ciekawe, czy spożytkują ten czas, czy ktoś im przerwie :>
Nie spodziewałam się, że tak szybko uśmiercisz Scarlett, no ale z drugiej strony czego się spodziewać po psychopacie w osobie Hanzo Hasashi o_O Kurczę, lubię tę postać w grze, ale rola, jaką tu odgrywa, strasznie mnie odrzuca ;> Mam nadzieję, że się do niego nie zrażę.
Muszę Ci jeszcze napisać, ze dzisiejszy odcinek to skarbnica istnych perełek. Moje ulubione:
Cytat:
- Nie odchodź… - usłyszała za plecami.
|
Pod te walentynki pasuje, jak ulał... szkoda, że mnie doprowadza do łez ;>
Cytat:
- Nie „kitanuj” mi tutaj, tylko ściągaj maskę…
|
Na temat tego ściągania to już pisałam co nieco xD
Cytat:
- Gorąca sztuka. Krew sama gotuje się na jej widok.
|
Jakie to podobne do Twojego Ermaca xD Uwielbiam jego teksty xD
Cytat:
Widziałem ją bez maski i mówię ci stary… Żaden mocny trunek, nawet w dużych ilościach, nie sprawi, że stanie się piękniejsza.
|
Poległam! xDDDDD
Cytat:
Twój przyjaciel pewnie już dawno dobrał się do Kitany, a ty tu siedzisz jak męczennik, próbując pokazywać mi styl walki, który kompletnie nie jest w moim guście.
|
Tu też! xDDDD Chyba zacznę robić ranking najlepszych tekstów Ermaca xDD MIAZGA!
Rudzia, miałaś rację, poprawił mi się nastrój! Jestem zachwycona Subem, zakochana w twarzy Mileeny, WCIĄŻ zakochana w Smoke'u... Ten odcinek jest po prostu MEGA! I want more!
<ludzie, komentować, bo jak nie, to będą baty! ];>>