Cytat:
Napisał Libby
No i dotarłam do odcinka trzeciego... Nadal przecinki biegają po tekście  .
|
jak to u mnie bywa xd
Cytat:
Napisał Libby
A co do fabuły... Kitana ma klapki na oczach, czyli norma... Chociaż Jade widzi, co się dzieje.
|
zabiłaś mnie tym
Cytat:
Napisał Libby
Zastanawiam się, czy Sub Zero nie jest pewien, czy lubi Kitanę, czy to coś więcej z tego względu, że nikogo nie lubi / nie kocha... No może oprócz Smoke'a  . Swoją drogą fajny z niego ochroniarz.
|
nie nie, Sub to taki cichy chłopiec, dlatego sprawia takie wrażenie
Cytat:
Napisał Libby
Ciekawa jestem twarzy Ermaca. No i szkoda Smoke'a.
|
na twarz Ermaca tutaj, będzie trzeba jeszcze chwile poczekać, a Smoke wydobrzeje
Cytat:
Napisał moncia12
No to teraz ja 
Szczerze nie tak wyobrażałam sobie ładniejszą Mileenę.
|
to znaczy, ze chyba ładniejszej się nie dało
Cytat:
Napisał moncia12
Jak ta świnia (Scorpion) mogła zabić Scarlett?!
|
oj no mógł i zrobił to zupełnie bezkarnie
Cytat:
Napisał moncia12
I tak jak Libby jestem ciekawa twarzy Ermaca.
Czekam na kolejny odcinek
|
tak jak napisałam, jeszcze chwile trzeba będzie poczekać, ale myślę, że warto :3
Cytat:
Napisał Malin
*____________* <maślana w oczach>
|
ahahaha xDD
Cytat:
Napisał Malin
O mamo, ale odlot!!! Smoke, Sub, Mileena! Nawet nie wiem, od czego zacząć!
|
najlepiej od początku xDD
Cytat:
Napisał Malin
Ogromnie się cieszę, że mój pupilek już doszedł do zdrowia, co więcej, chyba się przełamał i szykuje się romans, na który czekam niecierpliwie 
|
no przełamał się, a romans się szykuje, o czym mogę tu jawnie napisać
Cytat:
Napisał Malin
Mileena wyszła Ci po prostu BAJECZNIE, nie mogę uwierzyć, że zrobiłaś z niej takie cudo! *.* Razem z Dymkiem stworzą BOSKĄ parę!  33 Mam nadzieję, ze będzie gorąco... W końcu "Where there is Smoke, there is fire!" xD
|
ROFTL xDD ale masz rację, tam gdzie Smoke, tam jest ogień

Mileena natomiast nie tylko jest śliczna, ale i przebiegła, chce wykorzystać swoją urodę, żeby się trochę zabawić :>
Cytat:
Napisał Malin
Sub Zero - co za towar! Nie dziwię się, że Kitanie zaparło dech w piersiach, bo mnie również, zwłaszcza na tym zbliżeniu twarzy 
|
haha

no niezły z niego towar, import pierwsza klasa

Kitana musi idzieć co bierze xDD
Cytat:
Napisał Malin
wreszcie się dziewczyna odważyła i postawiła wszystko na jedną kartę; jak widać, opłaciło się! I to zaproszenie do pokoju, LOL, aż mi się banan na twarzy pojawił xD Ciekawe, czy spożytkują ten czas, czy ktoś im przerwie :>
|
musiała się odważyć, za bardzo to w niej siedziało

to co się będzie działo w pokoju, to już inna sprawa xDD
Cytat:
Napisał Malin
Nie spodziewałam się, że tak szybko uśmiercisz Scarlett, no ale z drugiej strony czego się spodziewać po psychopacie w osobie Hanzo Hasashi o_O Kurczę, lubię tę postać w grze, ale rola, jaką tu odgrywa, strasznie mnie odrzuca ;> Mam nadzieję, że się do niego nie zrażę.
|
Scorpion to specyficzny charakter. Taki zagadkowy :> Nie zawsze można mieć pewność co zrobi, dlatego myślę, że jeszcze Cię nieraz pozytywnie zaskoczy
Cytat:
Napisał Malin
Chyba zacznę robić ranking najlepszych tekstów Ermaca xDD MIAZGA!
|
ahahaha xD czekam na ten ranking z niecierpliwością
Cytat:
Napisał Malin
Rudzia, miałaś rację, poprawił mi się nastrój! Jestem zachwycona Subem, zakochana w twarzy Mileeny, WCIĄŻ zakochana w Smoke'u... Ten odcinek jest po prostu MEGA! I want more!
|
dziękuję!

cóż więcej mogę napisać, no może dodam jeszcze, że oby następny odcinek był jeszcze lepszy
Cytat:
Napisał Laselight
"Nie kitanizuj mi tu" rządzi ;33
|
nie "kitanuj"

chyba za późna godzina na komentowanie
Cytat:
Napisał Laselight
Sub zero bez maski wygląda bardzo realistycznie. Jego znajomość z Kitaną poszła dobrze. Az za dobrze. Bardzo mnie ucieszył ten fakt, ale nie spodziewałam się, że aż do łóżka. Szkoda, że nie opisałaś sceny w sypialni. : )
|
no wiesz, oboje się nakręcili, a taki długi post nie wpływa dobrze na nikogo xDD
scena w sypialni będzie, ale w następnym odcinku :>
Cytat:
Napisał Laselight
Cieszę się, że Smoke wyzdrowiał. :33
Mileena po przenianie wygląda pięknie.
|
Mileena musi wyglądać pięknie

A Smoke, jak Smoke, twarda sztuka więc się wylizał
dziękuję za komentarze dziewczyny! :3