Temat: Po prostu.
View Single Post
stare 15.02.2013, 16:01   #1
Shiver

Reputacja: 21
Domyślnie Odp: Po prostu.

Bardzo przyjemny domek .
Co do bryły i ogrodu to nie mam większych zastrzeżeń. Nie podobają mi się tylko te drzewa z widoku otoczenia trzy razy wyższe od domu, niezbyt realistycznie to wygląda. Oprócz tego zmieniłbym jeszcze to żółte drzewo na zielony recolor, albo jeszcze lepiej na ten rozłożysty cyprys (?). I jeszcze troszkę więcej krzaczków, bo tak jakoś pustawo.
Wnętrze jest bardzo czyste, monochromatyczne, ale jak słusznie zauważyła CW trochę zimne. Przydałoby się trochę koloru, choćby w zasłonkach czy pojedynczych meblach. W niektórych miejscach ściany są też nieco puste, np. w sypialni rodziców (wgl, niektóre z Twoich dodatków są niesamowite, chyba będę musiał Cię o kilka poprosić ). Przeszkadzają mi też niektóre cluttery, np. książki na półkach, każda z innej parafii (w sensie stylu wykonania).
Podsumowując domek jest naprawdę schludny i po pewnych poprawkach chętnie wprowadziłbym do niego moich simów. Daję 8/10
(Tak btw. to inspirowałeś się domkami autorstwa Liv? Bo w sumie domek jest w takim typowym dla niej stylu MM)

Ostatnio edytowane przez Shiver : 15.02.2013 - 16:36
Shiver jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.