Temat: Po prostu.
View Single Post
stare 15.02.2013, 22:01   #7
FresH

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Po prostu.

Uh, dziękuje za tyle komentarzy. Niespodziewałem się takiej ilości. ^^ Co do tego, czy inspirowałem się domkami Liv, to muszę odpowiedzieć, że tak. Zauroczył mnie styl maxis match i postanowiłem, że w takim stylu zacznę grać, ale nie myślałem, że aż tak bardzo to widać. xD
Jeżeli chodzi o tą pustkę, to głównie chodziło mi o to, aby nie zawalić domu jakimiś zbędnymi pierdółkami, bo wtedy zazwyczaj simowie tupią nogami, że przejść nie mogą. Pustka jest po prostu praktyczniejsza. Ale pustki w kuchni nie dostrzegam. o.o Jeżeli miałbym coś tam jeszcze upchnąć, to myślę, że simowie mieliby duży problem z przedostaniem się do lodówki. Wiem, że dom jest trochę nudnawy i zauważyłem to dopiero wstawiając zdjęcia, ale z bielą naprawdę trudno jest się rozstać. xD
A co do pytania Liv odnośnie skinu małej dziewczynki, to Leokadia po prostu została adoptowana i trafiła się mulatka.
Dziękuję za szczere opinie, mam nadzieję, że rady wcielę w życie, a moje domy z czasem nabiorą koloru i charakteru. Będę nad tym pracował.
FresH jest offline