Cytat:
Napisał Cytrynowa Wiśnia
Poprzednio pytałaś mnie z kim widziałabym Kitanę, a więc zacznę od tego, że wydawało mi się, ze Sub Zero jest.... Stary i do tego brzydki.... Ale gdy zobaczyłam jego twarz.... O matko on pasuje do Kitany 
|
hahaha

no to się cieszę, że jednak pasuje xD
Cytat:
Napisał Cytrynowa Wiśnia
To zdjęcie Mileeny... Piękne *___________* w ogóle wypiękniała 
|
ach no musiała wypięknieć, żeby spełnić swoje plany :3
Cytat:
Napisał Cytrynowa Wiśnia
Gdy czytałam wątek ze śmiercią Scarlet byłam trochę zdezorientowana, bo tak nagle.... Umiera  Ale nic, czekam na ciąg dalszy 
|
no wiesz, nie zawsze się uda idealnie przejść z wątku na wątek

a chciałam wsadzić jej śmierć gdzieś pomiędzy tę rozmowę Suba z Kitaną, żeby był jakiś przerywnik pomiędzy tą ich długą rozmową
Cytat:
Napisał mile18
Powiem tak, wlasciwie napisze, bo nie moge mówić, moja szczeka gdzies na podlodze lezy, jak zobaczylam Suba, jest przystojny i piekny w dodatku 
troche ma spierzchniete usta na pierwszym zdjeciu, az chcialoby mu sie pomoc 
Kogoś mi przypomina i pewnie będę tu zaglądać żeby mu się dokladnie przyjrzeć. 
|
fajnie, że Sub przypadł Ci do gustu, zresztą o to mi w końcu chodziło, żeby się spodobał :3
sama chętnie bym mu te usta nawilżyła xD
Cytat:
Napisał mile18
Co do Meeleny to ona mi sie zupelnie nie podoba, niech wypije jeszcze jeden eliksir na zmianę twarzy, bo ta jej nie wyszła. Dla mnie jest zbyt dziecinna, wygląda na 15-letnia mieszankę Azjaty z Europejka lub odwrotnie. Chodzi mi o to, że cialo ma dorosłej kobiety a twarz dziecka.
|
rozumiem o co Ci chodzi

szkoda, że nie do końca wytłumaczyłam charakter postaci tej prawdziwej Mileeny, która właśnie, ma bardzo dziecięcy charakter, mimo swojej kobiecej budowy ciała, chciałam to jakoś podkreślić, myślę, że mi się udało :3
Cytat:
Napisał mile18
Ona sobie wyobraża co by z jednym jak i z drugim robiła a ja tego nie widzę, niestety. Mam nadzieję, że Smoke będzie rozważny i nie da się, on też przy niej jest zbyt męski.
|
Mileena ma swoje sposoby na wszystko, nie piszę więcej, żeby za dużo nie zdradzać :>
Cytat:
Napisał Qwerty
Opuściłem aż trzy odcinki, ale już nadrabiam  .
BARDZO mi się podoba. Akcja się rozkręca. Rozmowa (i nie tylko rozmowa  ) Suba i Kitany jest świetnie opisana. Wgl. jego wygląd niesamowicie mnie zaskoczył, wyobrażałem sobie go kompletnie inaczej bez maski. Czekam na ciąg dalszy. I na fotki z simsów też, bo strasznie jestem ciekawy jak to przedstawisz  .
|
widzę, że wszystkich zaskoczył wygląd Suba

co do fotek z simsów to już niedługo
Cytat:
Napisał Gold_Chocolate
Bardzo lubię to, jak to wszystko stanowi jedną całość, wszystko się ze sobą łączy, nie wiem no super jest. Sub jest boski *_* i niech romansuje z Kitaną, niech romansuje bardzo dobrze ^^
|
cieszy mnie, że Ci się podoba :> i Sub i FS

no przecież romansuje chłopak, romansuje
Cytat:
Napisał Gold_Chocolate
Bardzo spodobała mi się postać Jade. Ma takie dobre trzeźwe myślenie, które bardzo sobie cenię.
|
takie trzeźwe jak Alia?

nie no Jade do Alii nie ma co porównywać, ale jest jeszcze coś co je łączy
Cytat:
Napisał Gold_Chocolate
Mileena jest ciekawa. Jest takim doskonałym przykładem na to co bycie nieszczęśliwym może zrobić z człowiekiem.
|
to nie tylko bycie nieszczęśliwym, ale rządnym władzy
dziękuję za komentarze, następny odcinek w poniedziałek lub najpóźniej we wtorek