O matko, jakie emocje przy dzisiejszej lekturze xDDD Odcinek taki roerotyzowany, ale właśnie na to czekałam po ostatniej części, choć trochę się też obawiałam, czy aby na pewno dojdzie do skutku to ich tête-à-tête w sypialni

Świetny motyw z chłodzeniem na życzenie:
Cytat:
- Próbujesz mnie ochłodzić, czy rozgrzać…?
|
...oto jest pytanie! Też bym nie wiedziała, co on w tym momencie robi

Świetna scena, świetny opis, masz talent do obrazowego opisu sytuacji

Dało się wyczuć wszystkie emocje!
Mina Jade, gdy zorientowała się w sytuacji, bezcenna xD I Sub znikający i pojawiający się na życzenie... masakra! Nie potrzeba nawet szafy

Prawdziwy ninja!
Co do mojego ulubionego paringu ^^ Cóż za eliksir wypiła Mileena? Przyspieszający "pogłębienie relacji"? Jak widać, opłaciło jej się. Smoke jako dżentelmen jest rozbrajający! I tak od razu odprowadza ją do samego domu? Czyżby szykowała się kolejna scena? xD Tylko żeby się nie angażował za bardzo, bo jak ona go zrani, to nie ręczę za siebie! Wiem, że jestem z tym nudna, ale nie pozwolę zrobić krzywdy mężowi!
Nowa Mileena wygląda uroczo, już to pisałam poprzednim razem, ale naprawdę, jest śliczna i wciąż nie mogę się napatrzeć *.* Z wyzywających ubrań też nie zrezygnowała

No ale w sumie, kto by rezygnował z takim wyglądem

Niezłej informacji udzieliła Ermacowi Jade... Tylko nie jestem pewna, czy dobrze zrobiła, mówiąc o tym tak beztrosko gdzieś w środku lasu, tym bardziej, że to pilnie strzeżona tajemnica... Zastanawiam się, czy ten ktoś, kto śledził Ermaca, też to usłyszał. Bo jeśli to wróg... to będzie niewesoło

Jade powinna być ostrożniejsza. I ostatnie zdania wskazują, ze w następnej części może czekać nas jakaś jatka... Swoją drogą, nieszczęśliwy ten Ermac był do tej pory. Mam nadzieję, że mu się poukłada.
Jestem zachwycona odcinkiem i już chcę następny! *.*