Haha, Keanu ... ciekawe czemu :p Podbiłaś tym moje serce
Gina to bardzo szybka dziewczyna. Gratuluję jej, że w ciągu pół godziny ogarnęła mycie, makijaż i pakowanie.
Między młodymi widzę, że pierwsza mała sprzeczka nastąpiła ;p
Samochody to musi być naprawdę czuły punkt Barney'a. Tylko czy Gina będzie w stanie dzielić życie z 7 (póki co) autami? :p
A no i fajny sposób na zgodę...
Cytat:
- Gina, jeszcze raz cię przepraszam, daj mi swoją śliczną rączkę, ucałuję cię na zgodę.
|
Rozwalił mnie tym :>
Przy okazji... widzę, że wprowadziłaś małe wyjaśnienie, co do pewnych czyiś wątpliwości

myślę, że wiesz o czym mówię
Co do Foley'a to romansik kwitnie... Widać tą chemię między nimi. Ciekawe co to będzie, jak Nikki wróci. Nie odlepią się od siebie przez kilka dni

Co do repertuaru, to już lepiej

Lubię Tarantino. Dobrze, że nie włączył jej np. "Machete"
Co do samego śledztwa, to coś czułam, że pan prawnik zwieje. I po raz kolejny mam nadzieję, że Genco się nie wywinie z tego. Tak ja wiem, że to są raczej nikłe szanse, ale jednak... Za to co zrobił, powinna być kara śmierci! Niestety, ale jest on kawałem skurczybyka i tylko na to zasługuje... chociaż nie, to mogła by być dla niego zbyt wielka ulga... Roboty w kamieniołomach do końca żywota... szkoda, że takich kar już się nie stosuje ;p
Heh... no cóż, rodzina wreszcie dowiedziała się o wszystkim. Szkoda mi ich, ale kiedyś musiało to nastąpić. Mam nadzieję, że będą dla siebie oparciem w tak trudnej chwili. I dobrze, że Foley okazał tak ludzki odruch. Zwykle panowie z tej branży nie bywają tacy ludzcy
Heh... Ale się rozpisałam
Oczywiście czekam na następny.