View Single Post
stare 21.02.2013, 09:13   #2
cheeba

Reputacja: 11
Domyślnie Odp: 254 Globe Street

hmm, na pierwszy rzut oka jest okej, bryła fajna, "nieudziwniona" także to na plus, z zewnątrz również mi się podoba, wywaliłabym tylko te żywopłoty na rogach, bo dziwnie to wygląda przy normalnym ogrodzeniu moim zdaniem. do wnętrza mam trochę więcej zastrzeżeń.
pierwsze co mi nie przypadło do gustu to to, że w środku użyłeś tego samego pokrycia ścian co na zewnątrz, w dodatku w kilku pomieszczeniach. w przedpokoju może by to jeszcze przeszło, ale w kuchni i sypialni już nie.
po drugie - całość wydaje mi się zimna, anemiczna. mało jest żywych kolorów, nawet pokój dziecka jest "wyblakły" a powinien być radosny. nie wiem, razi mnie to bardzo ;x
po trzecie, widać że najbardziej skupiłeś się na salonie. tak wiem, do konkursu blablabla. no ale skoro wybudowaleś już cały dom, to mógłbyś też dopracować resztę. mam wrażenie, że pozostała część domu jest zrobiona, tak, żeby tylko była. salon rzeczywiście mi się podoba, chyba najbardziej ze wszystkich pomieszczeń, ale chciałabym żeby inne były dopracowane tak jak on. najgorzej myślę że wypadła sypialnia, bo jest zimna, pusta, wygląda jakbyś wstawił tam kilka mebli na szybko. no i okropna jest ta ściana, w ogóle nie pasuje.
do łazienki nie mam żadnych zastrzeżeń, nie ma się do czego przyczepić, jest w sumie tak jak powinno być.
aaa i jeszcze podłoga w kuchni, najgorsza z możliwych.

no to tyle ode mnie ;>

Ostatnio edytowane przez cheeba : 21.02.2013 - 09:17
cheeba jest offline