View Single Post
stare 21.02.2013, 14:24   #3
FresH

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: 254 Globe Street

To ja też pokuszę się o ocenę. Bryła domu jest naprawdę w porządku, podoba mi się. Ładna elewacja, ogródek też jest ładny. Nie podoba mi się tylko ten kawałek płotu skierowany do środka... jakoś dziwnie to wygląda. Tak poza tym wszystko ładnie. Przedpokój jest dla mnie trochę za ciemny i mało widać z tych zdjęć. Salon to zdecydowanie najlepsza część tego domu, użyłeś moich ulubionych kanap. Kolor kanap ładnie się komponuje z kolorem ścian. XD Tylko ten telewizor tak stoi na środku pokoju, nie wygląda to dobrze. Mogleś zrezygnować z kominka (który swoją drogą jakiegoś uroku temu pomieszczeniu nie nadaje) i na jego miejsce wstawić tv. ;p I te dziwaczne żaluzje, są tak jakby trochę za długie. XD Ale ogólnie pomieszczenie na plus.
Kuchnia natomiast w ogóle mnie nie przekonuje. Nie podoba mi się podłoga i ta cegła, jest w niej za ponuro. Białe meble słabo tu pasują. Może jakbyś wymienił podłogę to wyglądałoby to lepiej. No i żadnych firanek, zasłonek nie wiem czegokolowiek na oknach? :<
Sypialnia też mnie nie urzekła... ;c Znowu ta sama cegła (widać, że masz do niej słabość ;p)i do tego ta jaskreawa tapeta, która nie wygląda najlepiej i do niczego nie pasuje. ;p Tutaj podłoga też jest straszna, wygląda na zniszczoną. Ogólnie rzecz biorąc mam podobne wrażenie jak cheeba, że wrzuciłeś tam parę przypadkowych mebli, żeby coś tam było.
Pokój dziecka wygląda trochę lepiej, ale razi mnie znowu tapeta i podłoga. >.< Dziwny kolor mebli... No i nie widzę żadnych zabawek, oprócz latawca, z którego małe dziecko tak czy siak korzystać nie może. ;p Łazienka jest okej. Trochu za niebieska, ale ogólnie mi się podoba.
FresH jest offline