Cytat:
Napisał noir
Ma bardza ladne rysy twarzy, chociaz wybralbym ciut cieńsze brwi, gdyz te zupelnie mi sie nie podobaja 
|
Haha

Nie sądzę, aby spodobały Ci się brwi kolejnych moich simek, bo osobiście uwielbiam mocne, gęste, wręcz kudłate. Całkowicie naturalne, takie bez pęsety :> Trzymam w zanadrzu zwłaszcza jedną taką postać... kocham jej brwi! Może ją wrzucę następnym razem

Bardzo dziękuję za miły komentarz
Cytat:
|
Napisał Rudzia
Podoba mi się taka chłopięca uroda u dziewczyn, nie wiem czemu (chyba zaczynają mi się objawiać zapędy do swojej płci xd)
|
Lol, ja też jakoś tak wolę trochę bardziej męskie babki

W mojej grze nie znajdziesz zrobionej przeze mnie Barbie, serio

Nawet sukienki rzadko kiedy zakładam simkom.
Cytat:
|
Napisał Rudzia
Muszę z radością stwierdzić, że Twoje simy bardzo różnią się od innych dwójkowych postaci, mają własny niepowtarzalny styl i charakter, który wyróżnia je na tle reszty, nie wiem czy potrafiłabym stworzyć kogoś, kto tak mocno odrysowuje się swoim charakterem, dlatego bardzo podziwiam Twoje "twory" i zazdroszczę talentu :3
|
Bardzo dziękuję! Cieszy mnie to tym bardziej, iż nawet po takim czasie walki z Warsztatem, nie uważam się za jakąś specjalnie uzdolnioną w tym temacie. Mimo usłyszeć, że w jakiś sposób moje simy się jednak wyróżniają - pozytywnie, negatywnie - nieważne; ważne, że się wyróżniają xD Dziękuję :*
A dziś coś nowego, pomimo tego, że komentarzy tyle, co kot napłakał

No cóż, ja i tak tutaj coś wstawiać będę

Dziś przed Państwem - Leda!