Temat: By... me ;)
View Single Post
stare 21.02.2013, 20:37   #125
Malin

Reputacja: 11
Domyślnie Odp: By... me ;)

Cytat:
Napisał noir Zobacz post
Ma bardza ladne rysy twarzy, chociaz wybralbym ciut cieńsze brwi, gdyz te zupelnie mi sie nie podobaja
Haha Nie sądzę, aby spodobały Ci się brwi kolejnych moich simek, bo osobiście uwielbiam mocne, gęste, wręcz kudłate. Całkowicie naturalne, takie bez pęsety :> Trzymam w zanadrzu zwłaszcza jedną taką postać... kocham jej brwi! Może ją wrzucę następnym razem
Bardzo dziękuję za miły komentarz

Cytat:
Napisał Rudzia
Podoba mi się taka chłopięca uroda u dziewczyn, nie wiem czemu (chyba zaczynają mi się objawiać zapędy do swojej płci xd)
Lol, ja też jakoś tak wolę trochę bardziej męskie babki W mojej grze nie znajdziesz zrobionej przeze mnie Barbie, serio Nawet sukienki rzadko kiedy zakładam simkom.

Cytat:
Napisał Rudzia
Muszę z radością stwierdzić, że Twoje simy bardzo różnią się od innych dwójkowych postaci, mają własny niepowtarzalny styl i charakter, który wyróżnia je na tle reszty, nie wiem czy potrafiłabym stworzyć kogoś, kto tak mocno odrysowuje się swoim charakterem, dlatego bardzo podziwiam Twoje "twory" i zazdroszczę talentu :3
Bardzo dziękuję! Cieszy mnie to tym bardziej, iż nawet po takim czasie walki z Warsztatem, nie uważam się za jakąś specjalnie uzdolnioną w tym temacie. Mimo usłyszeć, że w jakiś sposób moje simy się jednak wyróżniają - pozytywnie, negatywnie - nieważne; ważne, że się wyróżniają xD Dziękuję :*

A dziś coś nowego, pomimo tego, że komentarzy tyle, co kot napłakał No cóż, ja i tak tutaj coś wstawiać będę
Dziś przed Państwem - Leda!

enjoy! :>

Ostatnio edytowane przez Malin : 22.02.2013 - 11:01
Malin jest offline