witam Was, zaktualizowałam wczoraj gre - nie wiem dlaczego tak późno ( chyba intuicyjnie zwlekałam ), ale kupiłam sobie tą nową okolice i potrzebowałam do tego aktualizacji gry. Po aktualizacji wyskakuje mi znów ten komunikat, że wygląda na to, że mam nieoficjalny dodatek, ze może to powodować błędy itp. Już mnie taki komunikat wielokrotnie nawiedzał, ale teraz on serio powoduje błędy. Pasek trybu budowania się nie wyświetla i nowa okolica się nie chce do końca załadować. Tak, mam masę dodatków z neta, ale przeniosłam je na pulpit podczas aktualizacji - mam nadzieje że z wszystkich folderów z których trzeba. Co robić,aby nie odinstalowywać całości.
czy to może być wina folderu Mods, w którym znajdują się pliki dzięki którym mają być wyświetlane dodatki z neta ?
albo może tak, co mam wyciągnąć na pulpit, konkretnie jakie foldery, aby usunąć wadliwy dodatek.
tak wygląda ten ucięty pasek - tylko w trydbie kupowania i budowania, w trybie życia jest normalny. no i nie ładuje sie ta nowa okolica. może to wina okolicy ?

próbowałam wyciągnąć foldery z zawartością zmodyfikowaną na puplit ale nic nie pomogło, ale mogłam o jakimś zapomnieć.
http://w780.wrzuta.pl/obraz/46RcWndG...o_aktualizacji