Nie, nie, nie, nie, nie, nie!!! Tak się nie robi, nie w takim momencie, nie teraz, proszę, wstaw dalszą część!!! ;((((((( No kurde, z wrażenia szczena mi zjechała na blat biurka, nawet wydałam z siebie coś na kształt westchnięcia, a tu... KONIEC?! Nie, nie zgadzam się!
Świetny odcinek, taki dynamiczny! Tyle się działo, walka ze Scorpionem, potem atak ninja na pałac... oj, gorąco!
Cytat:
niespodziewanie zza drzewa, w oparach dymu, wyłonił się Smoke
|
Mega!

Ale wiadomo, mąż ma wejście! Fotka mistrzowska, mogę sobie podziwiać zdolności k.k. (skrót dla wtajemniczonych ^^) do woli. I ten rozwiany włos! Omg!

33 Szkoda tylko, że wraz z Ermackiem nie zdecydowali się go wykończyć na miejscu, oszczędziłoby to wielu późniejszych sytuacji, a już na pewno takiego zakończenia... O.O I czy to jednak Hasashi był tym, który usłyszał o źródle?
Swoją drogą, Smoke grzecznie wracający po odprowadzeniu Mileeny... Oj, na niego to trzeba chyba końskie dawki eliksirów. Mileena musiała być wściekła xD
Cytat:
- Odprowadziłem dziewczynę do domu i jestem. Chociaż piekielnie mnie korciło, żeby wejść do środka, kiedy mi to proponowała.
- Ja na twoim miejscu…
- Wiem, wszedłbyś i zatroszczył o nią jak należy. Ale to jesteś ty, a ja to ja – powiedział Smoke.
|
Mój dżentelmen! xD
Między Jade a Ermackiem ewidentnie się coś dzieje, czuję w powietrzu kolejny romans. Bardzo do siebie pasują, więc mogliby być razem. Mam nadzieję, że Jade (i Subowi...) udało się w porę powstrzymać Ermaca przed tym, co chciał zrobić temu obcemu ninja i nie jest za późno. Brzmiało to strasznie i pewnie takie jest. Zastanawia mnie, czy Ermac będzie na nią wściekły za to, że się wtrąciła, czy wręcz przeciwnie - będzie jej wdzięczny. To zdjęcie - wyszło świetne! ->
http://i927.photobucket.com/albums/a...psc2f64ab2.png
Fotka walki mnie po prostu zmiażdżyła! xDDD Smoke z wykopu, achhhhh! Trzaskający wszystkich wokół - tego mi trzeba xD Kocham tego gościa! Brzmiało to groźnie, mam na myśli napad tych ninja na pałac. Trochę ich dużo... Dobrze, że Sub w porę zareagował i zebrał się z łóżka, jego pomoc bardzo się przydała. Btw. co za klata! ^^
Zakończenie... dalej nie mogę się pogodzić z przerwaniem w takim momencie! Co zrobi Hasashi? Czy będzie chciał porwać Kitanę? Czy ją zabić? Czy Sub przybędzie na czas? Czy właśnie w tej chwili Sub dowie się, co łączyło kiedyś Kitanę i Scorpiona? I jaka będzie jego reakcja?
Kurczę, trzeba teraz czekać

Mam nadzieję, że się tam uwijasz z odcinkiem i do końca tygodnia coś wstawisz?

Ja czekam niecierpliwie, a w razie czego, napuszczę na Ciebie k.k., aby Cię tam pogonił!
P.S. Perełki!
Cytat:
- Jakbym miał pod nosem taki tyłeczek, to też byłbym w gotowości cały czas…
|
Cytat:
- No tak, ja korzystam z okazji, a ty je marnujesz – westchnął Ermac.
|
Cytat:
- Czy królowa wie, że biegamy sobie po pałacu, jak rozwydrzone dzieciaki po podwórku?
|
Dodaję do rankingu!
Pozdrawiam! :>