Cytat:
Napisał Malin
Nie, nie, nie, nie, nie, nie!!! Tak się nie robi, nie w takim momencie, nie teraz, proszę, wstaw dalszą część!!! ;((((((( No kurde, z wrażenia szczena mi zjechała na blat biurka, nawet wydałam z siebie coś na kształt westchnięcia, a tu... KONIEC?! Nie, nie zgadzam się! 
|
czułam, że taka będzie Twoja reakcja
Cytat:
Napisał Malin
Świetny odcinek, taki dynamiczny! Tyle się działo, walka ze Scorpionem, potem atak ninja na pałac... oj, gorąco!
|
szczerze mówiąc, byłam pewna że schrzaniłam ten odcinek, no ale widzę, że jednak nie
Cytat:
Napisał Malin
Cytat:
niespodziewanie zza drzewa, w oparach dymu, wyłonił się Smoke
|
Mega!  Ale wiadomo, mąż ma wejście! Fotka mistrzowska, mogę sobie podziwiać zdolności k.k. (skrót dla wtajemniczonych ^^) do woli. I ten rozwiany włos! Omg!  33
|
ahaha xD jak chcesz to daj mi znać na gg, podeślę Ci fotę z rozwianym włosem ;D
Cytat:
Napisał Malin
Szkoda tylko, że wraz z Ermackiem nie zdecydowali się go wykończyć na miejscu, oszczędziłoby to wielu późniejszych sytuacji, a już na pewno takiego zakończenia... O.O I czy to jednak Hasashi był tym, który usłyszał o źródle?
|
tak, to Scorpion usłyszał o źródle :>
a co do tego wykończenia go od razu... no to trochę byłby problem...

niedługo wyjaśnię o co chodzi
Cytat:
Napisał Malin
Swoją drogą, Smoke grzecznie wracający po odprowadzeniu Mileeny... Oj, na niego to trzeba chyba końskie dawki eliksirów. Mileena musiała być wściekła xD
|
to, co zastosowała Mileena w zupełności wystarczyło, jedyne co go powstrzymało to, że trzymał sie swoich zasad

a mina Mileeny... spróbuj ją sobie wyobrazić! xD
Cytat:
Napisał Malin
Cytat:
- Odprowadziłem dziewczynę do domu i jestem. Chociaż piekielnie mnie korciło, żeby wejść do środka, kiedy mi to proponowała.
- Ja na twoim miejscu…
- Wiem, wszedłbyś i zatroszczył o nią jak należy. Ale to jesteś ty, a ja to ja – powiedział Smoke.
|
Mój dżentelmen! xD
|
dżentelmen który ledwo się wywinął xD
Cytat:
Napisał Malin
Między Jade a Ermackiem ewidentnie się coś dzieje, czuję w powietrzu kolejny romans. Bardzo do siebie pasują, więc mogliby być razem.
|
szczerze mówiąc nie wiem czy coś z tego będzie, a nawet jeśli to nie w najbliższej przyszłości
Cytat:
Napisał Malin
Mam nadzieję, że Jade (i Subowi...) udało się w porę powstrzymać Ermaca przed tym, co chciał zrobić temu obcemu ninja i nie jest za późno. Brzmiało to strasznie i pewnie takie jest. Zastanawia mnie, czy Ermac będzie na nią wściekły za to, że się wtrąciła, czy wręcz przeciwnie - będzie jej wdzięczny. To zdjęcie - wyszło świetne! -> http://i927.photobucket.com/albums/a...psc2f64ab2.png
|
czy będzie wściekły..? tą scenę akurat piszę, więc mogę tylko dodać, że żadnych pretensji nie będzie miał
Cytat:
Napisał Malin
Fotka walki mnie po prostu zmiażdżyła! xDDD Smoke z wykopu, achhhhh! Trzaskający wszystkich wokół - tego mi trzeba xD Kocham tego gościa!
|
ciekawi mnie na czym polega fenomen Smoke'a, że tak od razu wpadł Ci w oko
Cytat:
Napisał Malin
Brzmiało to groźnie, mam na myśli napad tych ninja na pałac. Trochę ich dużo... Dobrze, że Sub w porę zareagował i zebrał się z łóżka, jego pomoc bardzo się przydała. Btw. co za klata! ^^
|
i będzie więcej, bo to jeszcze nie koniec akcji :>
Sub ma walkę we kwi, to już rodzinne, podobnie jak klata
Cytat:
Napisał Malin
Zakończenie... dalej nie mogę się pogodzić z przerwaniem w takim momencie! Co zrobi Hasashi? Czy będzie chciał porwać Kitanę? Czy ją zabić? Czy Sub przybędzie na czas? Czy właśnie w tej chwili Sub dowie się, co łączyło kiedyś Kitanę i Scorpiona? I jaka będzie jego reakcja?
Kurczę, trzeba teraz czekać 
|
no teraz pan Hanzo może zrobić wszystko :>
właśnie o to mi chodziło w tym zakończeniu, chciałam, żeby było zaskakujące i zostawiło dużo pytań bez odpowiedzi

a to, co zrobi Scorpion będzie bardzo zaskakujące xD
Cytat:
Napisał Malin
Mam nadzieję, że się tam uwijasz z odcinkiem i do końca tygodnia coś wstawisz?  Ja czekam niecierpliwie, a w razie czego, napuszczę na Ciebie k.k., aby Cię tam pogonił!
|
ahahah, nie trzeba na mnie nikogo napuszczać xD
z odcinkiem się uwijam, może będzie do końca tygodnia :>
Cytat:
Napisał Malin
P.S. Perełki!
Cytat:
- Jakbym miał pod nosem taki tyłeczek, to też byłbym w gotowości cały czas…
|
Cytat:
- No tak, ja korzystam z okazji, a ty je marnujesz – westchnął Ermac.
|
Cytat:
- Czy królowa wie, że biegamy sobie po pałacu, jak rozwydrzone dzieciaki po podwórku?
|
Dodaję do rankingu!
Pozdrawiam! :>
|
lepiej pilnuj tego rankingu, bo kiedyś o niego poproszę!
Cytat:
Napisał mile18
Dzizas co za odcinek przeczytałam jednym tchem. Mistrzostwo świata.
Nic nie moge dodać po komnetarzu Malin, dziewczyno ale ty masz power, oddałaś dokladnie wszystkie moje emocje po przeczytaniu tej czesci 
To samo czułam i tez szczeke zbieralam jak sie skonczyl.
|
bardzo miło mi to czytać
Cytat:
Napisał mile18
Dodam tyllko to:
Cytat:
Napisał rudzielec
- Sub pilnuje Kitany. Nie wiadomo przecież, kiedy zjawi się Mileena, musi być cały czas w gotowości, żeby nic się nie stało księżniczce – odpowiedziała Jade.
|
Tak tak musi byc w gotowosci caaaaaly czas 
|
no jest w gotowości, problem w tym, że wyszedł z pokoju w niewłaściwym momencie xD a może w sumie we właściwym....
Cytat:
Napisał mile18
Sub jest słodko kochany i taki czuly w stosunku do ksiezniczki. Klata do schrupania. 
spij słodko ksiezniczko - to cudownie sie czyta  ja tez chce byc ksiezniczką.
|
Sub z natury jest taki, tylko skrzętnie to ukrywa przed innymi

no cóż, przy Kitanie mógł się już ujawnić

a co do klaty to do schrupania jak najbardziej :>
Cytat:
Napisał mile18
Czekam na więcej, pisz jak najszybciej.
Zeby jej tylko nic nie zrobił 
|
piszę, piszę tylko jeszcze więcej komentarzy by się przydało :<