View Single Post
stare 27.02.2013, 20:15   #5
Cytryśnia

Reputacja: 12
Domyślnie Odp: Alcio prezentuje.

Cześć, jak mówiłam nie będę cię prosić o pozwolenie i skomentuje
1. dom:
ogród i bryła: bryła jest trochę dziwna, ładne kolory, ale dach wchodzi w okna! Jestem przyzwyczajona do dwójki, dlatego zdziwiło mnie na początku, że ten samochód jest tak zastawiony dziwne jest też to, że to małe jeziorko jest tak blisko asfaltu no i.... Drzewa na brukowej kostce?
parter: nie jest źle, tylko przeszkadza mi ta wielka lampa, która stoi przy wejściu do... Kuchni jak mniemam?
I piętro: człowieku powiedz mi dlaczego tam nie ma ścian? chciałbyś mieć taką otwartą łazienkę? Ze zdjęć nie wiele mogę powiedzieć, nie mogę się tam połapać.... Z rzutu pytam: dlaczego gałęzie wchodzą w dom?
dam ci 6/10

2. dom
ogród i bryła: dom z zewnątrz prezentuje się bardzo ładnie, tylko może za dużo tej fauny z przodu.
kuchnio-jadalnia - ciemno tam, podobnie jak w całym domu :< ładnie utrzymany styl, tylko to takie kolorowe zdjęcie nie za bardzo tam pasuje
salon: fajnie, że jest dużo zieleni, często tego brakuje w domach, ale tam to przesada XD z każdej strony jest się otoczonym przez te badyle
łazienka - nie mam uwag
sypialnia - ładna pościel, jednak upieram się przy tym, że cegła w domu nie jest dobrym pomysłem <wewnątrz > za to lubię takie mnóstwo zdjęć ale ten fotel w rogu... Nie dość, że zabarykadowany tymi trzeba kwiatkami, to jeszcze nad nim półeczka, jak tam siedzieć?!
ogólnie jest lepszy niż 1. więc daje 7,5/10 (cieeeemno strasznie )