View Single Post
stare 02.07.2004, 15:44   #521
Basieńka
Guest

Domyślnie

Dona piknie!
Odc. 1 "Jak gwaidna zeszła na psy".

Malwina wróciła z dzielnicy show biznesu załamana.
- Ohh, Ramzes. Nawet nie wierz jak ciężko być gwiazdą. Wszyscy styliści, choreograf i wogóle wszyscy narzekają na moje pokazy! Na dodatek z pierwszego miejsca na liście spadłam na czwarte. Czuje że nie mam po co żyć...- poczym westchnęła.
- Nawet nie wierz jak dobrze cie rozumiem! -odpowiedziałem, ale ci prymitywni ludzie słyszą tylko szczekanie i wogóle nie rozumieją języka ciała.
- Ależ oczywiście że o tobie pamiętam, ale jestem taka zaganiana że zapomniałam wziąść cie na spacer. Już idziemy tylko sie przebiore!
Malwina odwaliła się jak szczur na otwarcie kanału. Miała na sobie seledynową, muśninową sukienkę po kolana na ramiączka i błękitną kurteczkę. Wyglądała nawet dobrze. POszliśmy do parku. Malwina czytała SimMagazyn Gwiazd "Super Star", a ja latałem dookoła.
- By to szlak! Mój rywal Krystian Berr (aktor)jest pierwszy na liście! wrrry... A ta... ta... Magda Wallter (czyt. Łolter) jest druga! Ohh... Schodze na psy...
- Co? Przecierz koty są niżej niż psy! -szczeknęłem
- Oh... Ramzes. To tylko taka przenośnia. Nie gniewaj sie piesku!
Wtem podeszła do Malwiny...

A. Zawsięta fanka
B. Magda Wallter
C. Starsza kobieta

I co? Podoba wam się?
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.