Ermacowe teksty jak zwykle mnie rozwalają

Wygląda na to, że Jade czuje do niego miętę, zobaczymy, czy gdzieś kiedyś coś z tego wyniknie

Widzę, że pojawiła się również mroczna strona Ermaca, dobrze, że go powstrzymali. Jakoś nie sądzę, żeby miał o to do kogoś później pretensje, w końcu sam mówił, że chciał wyrwać się z tego "nałogu" i oczyścić swoje sumienie. Teraz wszyscy muszą być bardzo dokładni w likwidowaniu tych ninja, bo jeśli Quan Chi się dowie, gdzie gościu przebywa to będzie źle.. Chociaż coś czuję, że Scorpion może im się wyrwać i powiadomić tego czarnoksiężnika, a wtedy będzie kiepsko..
Cytat:
niespodziewanie zza drzewa, w oparach dymu, wyłonił się Smoke
|
Wejście Smoka

Widocznie lubi zrobić wrażenie na 'dzień dobry'
Cytat:
po czym wykopał z półobrotu kolejnego
|
Chuck Norris może się schować

A co do poprzedniego bonusu to Smoke bez maski wygląda bosko

Lubię te jego przekomarzania z Ermakiem, naprawdę się można uśmiać

No i super, że rozum wziął górę nad samczym instynktem i ostatecznie nie dał się ponieść Mileenie. Naprawde chciałabym zobaczyć jej minę
Ale się między Subem i Kitaną fajnie układa. Cieszę się, że facet traktuje ją na poważnie. Dla mnie miodzio
Swoją drogą Sub Zero jest czujny jak na ninja przystało ale teraz zostawił Kiatnę w najmniej odpowiednim momencie. Ciekawe, co też Hanzo sobie umyślił w tej swojej psychopatycznym opętanym pomyślunku. Porwie ją? Albo spróbuje zabić.. Albo zacznie udawać niewiniątko i uleczonego.. Chyba, że (o zgrozo!) zacznie się do niej dobierać (ja mam otwarty umysł, więc jestem skłonna przyjąć do wiadomości każdą bardziej lub mniej możliwą ewentualność

)
A tak na marginesie, matka Kitany powiedziała Subowi o tym tajnym przejściu żeby mógł chronić jej córkę, czy po prostu chciała się pobawić w swatkę czy coś w tym stylu? Po komentarzu Kitany inna myśl nie przychodzi mi do głowy
czekam z miską popcornu na następny odcinek