View Single Post
stare 28.02.2013, 23:33   #89
Kędziorek
Supermoderator

Reputacja: 27
Domyślnie Odp: I love you, i kill you.

Ermacowe teksty jak zwykle mnie rozwalają
Wygląda na to, że Jade czuje do niego miętę, zobaczymy, czy gdzieś kiedyś coś z tego wyniknie
Widzę, że pojawiła się również mroczna strona Ermaca, dobrze, że go powstrzymali. Jakoś nie sądzę, żeby miał o to do kogoś później pretensje, w końcu sam mówił, że chciał wyrwać się z tego "nałogu" i oczyścić swoje sumienie. Teraz wszyscy muszą być bardzo dokładni w likwidowaniu tych ninja, bo jeśli Quan Chi się dowie, gdzie gościu przebywa to będzie źle.. Chociaż coś czuję, że Scorpion może im się wyrwać i powiadomić tego czarnoksiężnika, a wtedy będzie kiepsko..

Cytat:
niespodziewanie zza drzewa, w oparach dymu, wyłonił się Smoke
Wejście Smoka Widocznie lubi zrobić wrażenie na 'dzień dobry'
Cytat:
po czym wykopał z półobrotu kolejnego
Chuck Norris może się schować
A co do poprzedniego bonusu to Smoke bez maski wygląda bosko
Lubię te jego przekomarzania z Ermakiem, naprawdę się można uśmiać No i super, że rozum wziął górę nad samczym instynktem i ostatecznie nie dał się ponieść Mileenie. Naprawde chciałabym zobaczyć jej minę

Ale się między Subem i Kitaną fajnie układa. Cieszę się, że facet traktuje ją na poważnie. Dla mnie miodzio

Swoją drogą Sub Zero jest czujny jak na ninja przystało ale teraz zostawił Kiatnę w najmniej odpowiednim momencie. Ciekawe, co też Hanzo sobie umyślił w tej swojej psychopatycznym opętanym pomyślunku. Porwie ją? Albo spróbuje zabić.. Albo zacznie udawać niewiniątko i uleczonego.. Chyba, że (o zgrozo!) zacznie się do niej dobierać (ja mam otwarty umysł, więc jestem skłonna przyjąć do wiadomości każdą bardziej lub mniej możliwą ewentualność )

A tak na marginesie, matka Kitany powiedziała Subowi o tym tajnym przejściu żeby mógł chronić jej córkę, czy po prostu chciała się pobawić w swatkę czy coś w tym stylu? Po komentarzu Kitany inna myśl nie przychodzi mi do głowy

czekam z miską popcornu na następny odcinek