Odp: Pytania i odpowiedzi oraz problemy z gra
Mam podobny problem, jak LovettBon. Wczoraj pobierałam nieoficjalne dodatki (Hollywood Pack, Aiport Pack etc.). Później moja siostra zaczęła grać w simsy - weszła na parcelę mieszkalną i żeby ściągnąć złą wiedźmę kliknęła shiftem na skrzynkę pocztową (nie muszę dodawać, że miała włączony kod boolProp TestingCheatsEnabled true?) - jednak zamiast wielu tych opcji, które powinny się znajdować (m.in. Make me know everyone) było mało opcji (maks. z 8) - takie jak "Make NPC" -> "Penguin" (i oprócz tegp była jeszcze jedna opcja ; samo MAKE NPC wystąpiło tylko raz, a nie dwa, jak powinno być). Ale to jeszcze jest mały problem, można obejść się bez boolPropa. Jak weszłam na osiedle to zamiast specjalnej skrzynki pocztowej była ta zwykła skrzynka, która jest w parcelach mieszkalnych. Co więcej - bez wpisanego boolPropa były te opcje, które powinny być po wpisaniu boolProp TestingCheatsEnabled true i naciśnięciu shiftem na skrzynkę na parceli mieszkalnej. Co więcej - podobny przypadek miałam, kiedy ostatnio miałam simsy i też zainstalowałam nieoficjalne dodatki (na bank zainstalowałam Hollywood, kilka innych nieoficjalnych też, ale które to konkretnie nie pamiętam). Wie ktoś może, jak rozwiązać ten problem, bym znowu miała normalną skrzynkę?