Rudziku, nie mam weny do komentowania, siedzę nad tym otwartym tematem już kolejny dzień i cały czas pustka w głowie, ale chociaż dam znać, że jestem i czytam.
Odcinek standardowo bardzo mi się podobał, ale to chyba nie dziwne, bo wszystko, co wychodzi spod Twojego szyldu jest nie do pobicia i dobrze o tym wiesz. W końcu nie za darmo dostałaś rangę fotostorytellera :* Odcinek mnie nie zawiódł, do końca czytałam w napięciu, byłam ciekawa, czy Sub zdąży i co zrobi. Teraz znów się zastanawiać będę, co dalej? Co powie i zrobi Kitana? Jaka będzie reakcja Sub Zero?
Zdjęcia jak zwykle mistrzowskie; to, na którym Ermac obejmuje Jade, dziwnie mnie wzrusza. Nawet mężuś mój się załapał, ach, te jego dymiące kudełki... Mam nadzieję, że chłopaki będą ostrożni, Hasashi jest nieobliczalny (nie od dziś wiadomo, że Scorp to krejzol jakich mało

. Zresztą, wszystko już właściwie zostało napisane w komentarzach powyżej, więc nie będę się powtarzać.
Wybacz, że taki lipny ten komentarz, ale naprawdę nie mam teraz głowy do niczego

Jak przejdzie, to i poprawa w komentach będzie.
Buziole :*