Cytat:
Napisał Libby
I Ty chcesz nam wcisnąć, że między Jade a Ermac'iem nic nie ma? Powodzenia  . Nieustannie ratują się nawzajem i widać, że łączy ich coś szczególnego  .
|
a pomyślałaś, że może jedno z nich może nie być w typie drugiego?
Cytat:
Napisał Libby
Poza tym myślę, że gdzieś tam głęboko obok jego mrocznej natury kryje się też całkiem czuły facet. Widać to po jego zachowaniu przy Jade.
|
no z czułością może to i prawda, ale on przy niej zachowuje się tak otwarcie również dlatego, że znają się już od dwóch lat i pomogła mu kiedy potrzebował pomocy
Cytat:
Napisał Libby
I on miałby odejść? A kto będzie chronił dziewczynę i rzucał świetnymi tekstami? To niedopuszczalne. W razie konieczności przywiążemy go łańcuchami do kaloryfera/ drzewa / kolumny / czegokolwiek, co będzie pod ręką i będzie musiał zostać. I bez dyskusji! Poza tym Jade jest mu potrzebna, żeby jego mroczna natura nie wylazła na wierzch  .
|
ahaha! xDD no póki co nigdzie sie nie wybiera,no a Jade jest mu potrzebna póki co, tylko do tego
Cytat:
Napisał Libby
Kitana zmiękła... Wracam w takim razie do mojego pytania, czy ona naprawdę coś czuje do Suba, czy tylko traktuje go jako lekarstwo... Szkoda chłopaka.
|
Kitana ma totalny mętlik w głowie, przez to pojawienie się Hanzo, zaczął jej mówić, że za nią tęskni, a to w jakiś sposób odżywiło zanikające uczucie
czy traktuje go jak lekarstwo? odopowiedź na to pytanie w następnym odcinku
Cytat:
Napisał Libby
No i Sub przypędził na ratunek jak książę na białym koniu. Tyle, że bez konia. Powiedzmy, że wpadł w dobrym momencie, bo przynajmniej Hanzo z Kitaną się nie całowali. Choć tyle dobrze.
|
nie no, po tym wszystkim nie byłaby go w stanie pocałować, tego akurat bym nie mogła zrobić Subowi
Cytat:
Napisał Libby
Scorpion twierdzi, że ją kocha, bla bla bla a zastajemy ją w kałuży krwi... Aż się kojarzy powiedzonko "ja cię ściskam, ale drzwiami"... Ale mniejsza już o to. To nie Scorpion jest teraz najważniejszy. Chodzi o Suba.
|
ach no właśnie, z tą kałużą krwi... nie wyjaśniłam do końca co się stało, ale wyjaśnienie będzie również w następnym odcinku :>
Cytat:
Napisał Libby
Właściwie okrzyk Kitany wszystko mówi... Ona nadal kocha Hanzo a przynajmniej coś do niego czuje. Przekaz jest jasny. Jest jej bliski. Ciężko jej teraz będzie się wytłumaczyć. Ciekawa jestem reakcji Suba na jej próby wyjaśnienia sytuacji i czy pomyśli o tym, że był tylko lekarstwem w zastępstwie Scorpiona.
|
no okrzyk powiedział wszystko i nie ma tu co zaprzeczać, ten facet nadal siedzi jej w głowie i kiedy się już wydawało, że będzie dobrze i szybko się go stamtąd pozbędzie, on nagle pojawia się w jej życiu... a to nic fajnego
Cytat:
Napisał Libby
Wracając jeszcze do samej relacji Suba z Hanzo. Jeden mówi jedno a drugi drugie i obaj uparcie w to wierzą a przynajmniej tak twierdzą. Czytając odcinek miałam wrażenie, że ktoś ich wrobił. Ktoś ładnie to sobie wymyślił. Zamordował lub zlecił zamordowanie klanu Scorpiona i obarczył za to winą Sub Zera i jego brata. Sam został z czystymi rękami poza podejrzeniami, czekając, aż wszyscy się nawzajem powyrzynają.
|
no tak, cała ta sytuacja jest dosyć pokręcona i będzie się ciągnęła jeszcze przez dłuższy czas, a teraz dojdzie dodatkowy powód w postaci Kitany, by nienawidzić się bardziej :>
Cytat:
Napisał Libby
Ach, no i Kitana ma być z Subem  .
|
i oczywiście ja mam to żądanie spełnić?
Cytat:
Napisał Malin
Rudziku, nie mam weny do komentowania, siedzę nad tym otwartym tematem już kolejny dzień i cały czas pustka w głowie, ale chociaż dam znać, że jestem i czytam.
|
nic się nie dzieje, każdy może mieć gorszy dzień :3
Cytat:
Napisał Malin
Odcinek standardowo bardzo mi się podobał, ale to chyba nie dziwne, bo wszystko, co wychodzi spod Twojego szyldu jest nie do pobicia i dobrze o tym wiesz. W końcu nie za darmo dostałaś rangę fotostorytellera :*
|
właściwie to jeszcze nie dostałam, ale dziękuję za miłe słowa! :*
Cytat:
Napisał Malin
Odcinek mnie nie zawiódł, do końca czytałam w napięciu, byłam ciekawa, czy Sub zdąży i co zrobi. Teraz znów się zastanawiać będę, co dalej? Co powie i zrobi Kitana? Jaka będzie reakcja Sub Zero?
|
cieszy mnie, że się nie zawiodłaś

wszystko wyjaśni się w następnym odcinku :3
Cytat:
Napisał Malin
Zdjęcia jak zwykle mistrzowskie; to, na którym Ermac obejmuje Jade, dziwnie mnie wzrusza. Nawet mężuś mój się załapał, ach, te jego dymiące kudełki...
|
dymiące kudełki rulez
Cytat:
Napisał Malin
Mam nadzieję, że chłopaki będą ostrożni, Hasashi jest nieobliczalny (nie od dziś wiadomo, że Scorp to krejzol jakich mało  . Zresztą, wszystko już właściwie zostało napisane w komentarzach powyżej, więc nie będę się powtarzać.
|
Scorp to krejzol w każdym tego słowa znaczeniu, szczególnie na tych filmikach z neta xD
Cytat:
Napisał Malin
Wybacz, że taki lipny ten komentarz, ale naprawdę nie mam teraz głowy do niczego  Jak przejdzie, to i poprawa w komentach będzie.
Buziole :*
|
mam nadzieję, że szybko przejdzie, bo nie lubię jak masz taki humor! :*
dzięki za komentarze, odcinek jutro lub pojutrze, w zależności od tego w jakim tempie foty mi się wgrają na neta, przy takim zamulaniu jak teraz xD
przekroczyłam limit gigabajtów i jeśli nie uda mi się wgrać zdjęć w najbliższym czasie, to odcinek dopiero ósmego