View Single Post
stare 05.03.2013, 17:22   #99
Lady88

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 3 Na studiach ZAPOWIEDZIANY

Cytat:
Napisał AiOtsuka Zobacz post
Dzięki za ssy! Mam pytanie - jak wyglądają te wykłady? Ile trwają i co się na nich robi?
Jedne zajęcia w tzw króliczej dziupli trwają 2 godziny, a te otwarte z profesorem to nie wiem, bo nie liczyłam. Wygląda to tak, że profesor wykłada, a studenci mogą albo notować, albo spać albo zadawać pytania ale to ostatnie jest niedopracowane, bo wygląda to tak, że student podnosi rękę do góry, ale nie ma żadnej rozmowy między studentem a profesorem.

Cytat:
Napisał pixidixxi Zobacz post
Fajnie wyglądają te wykłady A czy tam jest ogólnie dużo ludzi na campusie, czy tak jak zawsze to jest w simsach, że po kilka?

EDIT: Jeszcze zapomniałam Was zapytać, co się dzieje z moją rodziną, która została w domu? Można przełączać między domem a studentem?
Jest sporo simów, ale oni różnie się przemieszczają.
Chyba nie można przełączać, gdyż kiedy jedziesz simem na studia to tak wygląda jakby sim jechał na wakacje. Czyli nie da się wejść z Menu głównego w Uniwersytet simowy. Trzeba stworzyć Sima np w Sunset Valley, kupić mu dom a następnie wysłać go na studia. A i w czasie studiów wiek sima się zatrzymuje, czyli jeśli jesteś młodym dorosłym i jedziesz na studia mając 15 dni do zmiany wiekowej na dorosłego, to podczas studiów ta ilość dni się nie zmniejsza.

Okrzyk Simowy jest taki sam jak w dwójce
http://imageshack.us/clip/my-videos/...xkkvtqwdu.mp4/

Ostatnio edytowane przez Lady88 : 05.03.2013 - 18:13
Lady88 jest offline   Odpowiedź z Cytatem