Cytat:
|
Nigdy wcześniej nawet mi do głowy nie przyszło, że dostanę nominację do tej kategorii
|
No proszę Cię, nie bądź taka skromna! Wszyscy Ci mówimy, że robisz świetne simy i cieszę się, że zostałaś należycie doceniona :>
A teraz a propos swoich osiągnięć:
Mędrzec? Szczerze mówiąc nie wiem, co ja takiego zrobiłam (mój ban i chęć wrócenia na stare śmieci były takie mądre? bo ja odniosłam inne wrażenie obserwując reakcje co poniektórych), że ni stąd ni zowąd zostałam nominowana i w dodatku zwyciężyłam. W dodatku jedynym głosem z moją osobistą faworytką...
No ale niech Wam będzie

W gruncie rzeczy ta niespodziewana wygrana również cieszy
Jeśli wygram Miodka w przyszłym roku, stuknie mi 5 lat odkąd mam tą rangę

A że pojawiła się konkurencja, to będę musiała bardziej się postarać

Podobnie z Okiem, ale tu potrzeba mi jeszcze 2 wygranych

No cóż, będę się dalej czepiać

Przynajmniej w tym jestem dobra i w dodatku doceniona
Nie wiem, które to już FA, w którym jestem nominowana do "Złotej rączki", ale trochę smutne jest to, że choćbym była w stanie odpowiedzieć na wszystkie pytania i rozwiązać każdy problem związany z "dwójką", z roku na rok tych głosów będzie coraz mniej. "Trójka" jest strasznie wadliwą grą, poza tym więcej ludzi w nią gra, dlatego takie osoby jak Anie zawsze będą docenione w sposób bardziej konkretny.
Tak więc ja, zmotywowana wdzięcznością userów, którym uratowałam grę/otoczenie/cokolwiek, odpowiem na kolejne pytania, napiszę jeszcze jeden poradnik i ogółem będę służyć wszelką możliwą radą.
Ale słówko komentarza się należało.
Bardzo serdecznie gratuluję natomiast
Dżonowi, bo skubaniec znowu okazał się lepszy w konkurencji pisarko-fotograficznej! Taka sama sytuacja miała miejsce w FA 2008/2009, kiedy niespodziewanie jego "Opowieści z Króliczej Doliny" i FS przeważyły sukces mojej "Szansy" (to był szczyt mojej forumowej twórczości i bynajmniej ja i Gio nie byliśmy do siebie przyjaźnie nastawieni, dlatego przegrana tym bardziej bolała - szczególnie na dumie).
W tej kategorii również pozostanę taką czarną owcą, więc w przyszłym roku - zanim mnie w ogóle nominujecie, a już w ogóle oddacie głos - weźcie to pod uwagę

Od 18 maja mam wakacje i liczę na rozkwit mojej twórczości, nie tylko w zakresie OJSG
Dzięki Wam za wszystkie głosy na mnie! 
I gratuluję innym zdobywcom rang