Rzeczywiście coś tu cicho ostatnio... Ja przyznaję bez bicia, że nie miałam ani głowy, ani weny do komentowania, a jak nie mam weny, to choćbym nie wiem, jak bardzo chciała coś skomentować, to po prostu nie dam rady, bo pustka w głowie, a z pustego i Salomon nie naleje. No ale do rzeczy.
Carre - rzeczywiście chyba najbardziej realistyczna simka, jaką do tej pory zrobiłaś. Najbardziej podobają mi się jej oczy, są takie niesamowite, jakby wwiercały się w duszę i poznawały człowieka od podstaw. Ogromnie też podoba mi się jej nos, ciekawie prezentuje się z profilu. W ogóle robisz bardzo proporcjonalne nosy, lubię na nie patrzeć. Nie wiem, czy to zasługa skinu, czy jakiejś maski, ale ten błysk na nich jest po prostu fantastyczny! Bardzo fajną wybrałaś dla Carre fryzurkę, jest dla niej wprost stworzona. Ta simka jest taka... zwykła - niezwykła. Ogromnie mi się podoba.
Yadira - cóż za postać! Niespotykany, przedziwny skin, oczy, które mnie przerażają, charakterystyczne usta i nos... Nigdy nie spotkałam bardziej azjatyckiej "trójkowej" simki! Jest po prostu fenomenalna!

Ogromnie klimatyczna, wygląda, jak żywcem wyjęta ze starych, chińskich malowideł. Świetna stylizacja! Nie mogę się napatrzeć. A zdjęcie, które uważasz za swoje ulubione, jest również moim ulubionym. Ona wygląda, jak żywa kobieta. I to ujęcie... Coś pięknego!
Lady Blue - wygląda, jak elfka. Ten kolor jest zasługą skinu o tej barwie, czy też odpowiedniego oświetlenia? U mnie wygląda on na taki bardziej morski, turkusowy, pomieszany z zielenią niż czysty błękit. Jeszcze takiego nie spotkałam. Oczy są piękne, zwłaszcza ich kształt, a na punkcie nosa oszalałam - takie zgrabne maleństwo.

Fryzura czyni z niej coś na kształt bogini. Piękna!
Tak, tak, jestem monotematyczna z tymi swoimi "ochami" i "achami", ale co poradzę? Jesteś moją trójkową idolką. Nie wiem, czy uda Ci się kiedyś zrobić sima, który mi się nie spodoba o_O
Pozdrawiam.