View Single Post
stare 06.03.2013, 21:23   #107
rudzielec

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: I love you, i kill you.

Cytat:
Napisał kedziorek92 Zobacz post
Łee noo, ja wiedziałam, że było za miło
Biedny Sub, czuje się wykorzystany.. Biedna Kitana, czuje się zagubiona.. Biedny Rain, siostra go nie słucha..
wszyscy są biedni
Cytat:
Chociaż w sumie się jej nie dziwię. Nie dość, że zwalił na nią to całe rządzenie to jeszcze miesza się w jej prywatne życie. Chronić ją przed Hanzo? Proszę bardzo, czyń honory człowiecze. Zabronić jej spotykać się z Subem? Goń się, leszczu
no Rain nie jest złym gościem, ale lubi rządzić :>
będzie bardzo mieszał, ale tylko dlatego żeby chronić siostrę
Cytat:
Dobrze, że szanowna królowa matka trzyma w tej sprawie stronę Kitany, zaplusowała u mnie, nie ma co
no królowa jest kompromisową kobietą, stara się nie mieszać w życie dzieci, ale również bardzo żałuje że pozwoliła Kitanie na związek z Hanzo
Cytat:
Tylko kurczę, niech teraz Kitana szybko, szybciutko zapomni na dobre o Hasashim i udowodni to Subowi.. A tak w ogóle to po co on wyjeżdża, ja się pytam.. :\ W takim momencie? Kiedy waży się na szali jego związek z Kitaną? I nie mógł jej przytulić na pożegnanie? Skąpiec..
Sorki za to, ale jaki wielka fanka tej pary po prostu nie zdzierżę, jeśli szybko nie poprawią się ich relacje
spoko, rozumiem Twoje wnerwienie
wiesz, nie będzie łatwo zapomnieć o Hanzo, szczególnie, że będzie się przypominał w najmniej odpowiednich momentach i pokazywał swoją dobrą stronę... no a co do Suba, to jest facetem, który stara się trzymać tego, co powiedział, więc jej nie przytulił no i wyjechał bo musiał i tak by to zrobił :>
Cytat:
Quan Chi ma dosyć.. hmm.. oryginalną "urodę", że tak powiem.. Facet powinien się wyspać, bo mu cienie pod oczami na tył głowy włażą I niech to będzie wieczny sen, jeśli można
niech Cię jego specyficzny wygląd nie zmyli, ten facet to zło wcielone
Cytat:
Hanzo, grabisz sobie u mnie, oj grabisz.. Okłamuje Kitanę, miesza w jej związku, okrada ją z mapy i eliksiru i jeszcze ma czelność opowiadać Quan Chi o Ermacu ulubionym mym? Wredny kapuś
no Hanzo jest trochę pod wpływem czarownika, dlatego jest taki, a nie inny.. a dlaczego jest pod jego wpływem to tez kiedyś wyjdzie
Cytat:
Nie ma co, czekam na następny odcinek, bo zaczyna się dziać, oj zaczyna
i teraz będzie się działo coraz więcej :>

Cytat:
Napisał Malin Zobacz post
No ładnie. Ja tu podejrzewałam Scorpa o niecne zamiary, a on Kitanie życie uratował... Teraz trochę bardziej logiczne mi się wydaje, dlaczego nie pozwoliła go zabić.
uratował ją nie bez powodu
tzn. miał tylko jeden o którym już jej wspomniał
Cytat:
Po Sub Zero spodziewałam się gwałtowniejszej reakcji, ale szczerze mówiąc trochę mi ulżyło, bo bałam się kłótni, krzyków, trzaskania drzwiami A tak wyszło dobrze. Cieszę się również, że nie skreślił ich "związku" definitywnie, tylko dał Kitanie czas. Rozumiem go z tym poczuciem wykorzystania ;/ Też nie chciałabym być czyimś pocieszeniem...
Sub to bardzo opanowany facet :3 szczególnie w rozmowach z kobietami
no bycie czyimś pocieszeniem nie jest fajne, szczególnie jeśli robi to kobieta która się mu się podoba..
Cytat:
Martwi mnie ta zmiana ochroniarza ksieżniczki :> Nie to, żebym wątpiła w zdolność obrony Smoke'a, absolutnie nie, ale po co go wystawiać na niepotrzebne niebezpieczeństwo?
moja droga, Smoke nie może być nietykalny xD
Cytat:
Zaskoczyłaś mnie natomiast pojawieniem się Rain'a! O rany! Kolejny przystojniak i to w postaci brata Kitany! Coś mi się zdaje, że nieraz wejdzie siostrze w drogę i namiesza porządnie... Wyczuwam złe fluidy z jego strony.
Rain jest typem człowieka, któremu nie zależy na ogromnej władzy, ale jest przewrażliwiony na punkcie Kitany i w każdym facecie widzi jakieś zagrożenie, szczególnie, że był również przeciwny jej związkowi z Hasashim i widział jak jego siostra potwornie cierpi :/
Cytat:
Na 100% będzie chciał rozdzielić Kitanę i Sub Zero. Niewesoło się ta sprawa zapowiada... Obawiam się, że będzie się starał, by Sub już do pałacu nie wrócił...
czy rozdzielić, tego do końca powiedzieć nie mogę, ale na pewniaka między nim a Subem będą potworne zgrzyty
Cytat:
Ach, i jeszcze jedno - źle się stało, że Quan Chi dowiedział się o Ermacu. Pewnie mu nie odpuści.
ehhh no nie będzie wesoło w tej kwestii..

dzięki za komenty dziewczyny