Cytat:
Napisał kedziorek92
Łee noo, ja wiedziałam, że było za miło 
Biedny Sub, czuje się wykorzystany.. Biedna Kitana, czuje się zagubiona.. Biedny Rain, siostra go nie słucha..
|
wszyscy są biedni
Cytat:
Napisał kedziorek92
Chociaż w sumie się jej nie dziwię. Nie dość, że zwalił na nią to całe rządzenie to jeszcze miesza się w jej prywatne życie. Chronić ją przed Hanzo? Proszę bardzo, czyń honory człowiecze. Zabronić jej spotykać się z Subem? Goń się, leszczu 
|
no Rain nie jest złym gościem, ale lubi rządzić :>
będzie bardzo mieszał, ale tylko dlatego żeby chronić siostrę
Cytat:
Napisał kedziorek92
Dobrze, że szanowna królowa matka trzyma w tej sprawie stronę Kitany, zaplusowała u mnie, nie ma co 
|
no królowa jest kompromisową kobietą, stara się nie mieszać w życie dzieci, ale również bardzo żałuje że pozwoliła Kitanie na związek z Hanzo
Cytat:
Napisał kedziorek92
Tylko kurczę, niech teraz Kitana szybko, szybciutko zapomni na dobre o Hasashim i udowodni to Subowi.. A tak w ogóle to po co on wyjeżdża, ja się pytam.. :\ W takim momencie? Kiedy waży się na szali jego związek z Kitaną? I nie mógł jej przytulić na pożegnanie? Skąpiec..
Sorki za to, ale jaki wielka fanka tej pary po prostu nie zdzierżę, jeśli szybko nie poprawią się ich relacje 
|
spoko, rozumiem Twoje wnerwienie

wiesz, nie będzie łatwo zapomnieć o Hanzo, szczególnie, że będzie się przypominał w najmniej odpowiednich momentach i pokazywał swoją dobrą stronę... no a co do Suba, to jest facetem, który stara się trzymać tego, co powiedział, więc jej nie przytulił

no i wyjechał bo musiał i tak by to zrobił :>
Cytat:
Napisał kedziorek92
Quan Chi ma dosyć.. hmm.. oryginalną "urodę", że tak powiem.. Facet powinien się wyspać, bo mu cienie pod oczami na tył głowy włażą  I niech to będzie wieczny sen, jeśli można 
|
niech Cię jego specyficzny wygląd nie zmyli, ten facet to zło wcielone
Cytat:
Napisał kedziorek92
Hanzo, grabisz sobie u mnie, oj grabisz.. Okłamuje Kitanę, miesza w jej związku, okrada ją z mapy i eliksiru i jeszcze ma czelność opowiadać Quan Chi o Ermacu ulubionym mym? Wredny kapuś 
|
no Hanzo jest trochę pod wpływem czarownika, dlatego jest taki, a nie inny.. a dlaczego jest pod jego wpływem to tez kiedyś wyjdzie
Cytat:
Napisał kedziorek92
Nie ma co, czekam na następny odcinek, bo zaczyna się dziać, oj zaczyna 
|
i teraz będzie się działo coraz więcej :>
Cytat:
Napisał Malin
No ładnie. Ja tu podejrzewałam Scorpa o niecne zamiary, a on Kitanie życie uratował... Teraz trochę bardziej logiczne mi się wydaje, dlaczego nie pozwoliła go zabić.
|
uratował ją nie bez powodu
tzn. miał tylko jeden o którym już jej wspomniał
Cytat:
Napisał Malin
Po Sub Zero spodziewałam się gwałtowniejszej reakcji, ale szczerze mówiąc trochę mi ulżyło, bo bałam się kłótni, krzyków, trzaskania drzwiami  A tak wyszło dobrze. Cieszę się również, że nie skreślił ich "związku" definitywnie, tylko dał Kitanie czas. Rozumiem go z tym poczuciem wykorzystania ;/ Też nie chciałabym być czyimś pocieszeniem...
|
Sub to bardzo opanowany facet :3 szczególnie w rozmowach z kobietami
no bycie czyimś pocieszeniem nie jest fajne, szczególnie jeśli robi to kobieta która się mu się podoba..
Cytat:
Napisał Malin
Martwi mnie ta zmiana ochroniarza ksieżniczki :> Nie to, żebym wątpiła w zdolność obrony Smoke'a, absolutnie nie, ale po co go wystawiać na niepotrzebne niebezpieczeństwo? 
|
moja droga, Smoke nie może być nietykalny xD
Cytat:
Napisał Malin
Zaskoczyłaś mnie natomiast pojawieniem się Rain'a! O rany! Kolejny przystojniak i to w postaci brata Kitany! Coś mi się zdaje, że nieraz wejdzie siostrze w drogę i namiesza porządnie... Wyczuwam złe fluidy z jego strony.
|
Rain jest typem człowieka, któremu nie zależy na ogromnej władzy, ale jest przewrażliwiony na punkcie Kitany i w każdym facecie widzi jakieś zagrożenie, szczególnie, że był również przeciwny jej związkowi z Hasashim i widział jak jego siostra potwornie cierpi :/
Cytat:
Napisał Malin
Na 100% będzie chciał rozdzielić Kitanę i Sub Zero. Niewesoło się ta sprawa zapowiada... Obawiam się, że będzie się starał, by Sub już do pałacu nie wrócił...
|
czy rozdzielić, tego do końca powiedzieć nie mogę, ale na pewniaka między nim a Subem będą potworne zgrzyty
Cytat:
Napisał Malin
Ach, i jeszcze jedno - źle się stało, że Quan Chi dowiedział się o Ermacu. Pewnie mu nie odpuści.
|
ehhh no nie będzie wesoło w tej kwestii..
dzięki za komenty dziewczyny