Cytat:
Napisał Bindi
Udało się komuś wysłać na studia kilka simów z jednej rodziny?
|
Hej,
Ja też mam ten problem, mam swoją rodzinkę od początku i chciałam teraz 4 młodych dorosłych wysłać na studia, każdego na inny kierunek, ale w jednej "paczce" i po wypełnieniu testu dwóch ma stypendium z wyróżnieniem a dwie ich siostry mają stypendium częściowe, ale jest komunikat żeby wysłać ich na studia więc klikam jednym zapisz i wybieram wszystkich, z ustawieniem na rożne kierunki, po czym wsiadają do tego samochodu i ładuje się świat uniwersytecki i ich nigdzie nie ma... już któryś raz z kolei próbuje i nie wiem jak ich zapisać żeby byli w tym miasteczku na studiach :/
Ma ktoś tak też?
Hej, ja też mam problem z wysłaniem 4 młodych dorosłych z jednej rodziny.
Rodzice to dziadki już, a 4 młodych dorosłych może iść na studia, więc przychodzi maskotka, zostawia tą skrzynkę, klikam każdym by wypełnił test i zabrał gratisy studenckie po czym wyskakuje wynik testu i by się zapisać na studia, klikam w komputer zapisz na studia, wybieram cala czwórkę, każdy na inny kierunek, dwóch chłopaków ma stypendium z wyróżnieniem, a dwie dziewczyny mają częściowe wyróżnienie, klikam wyślij i wsiadają do tego samochodu co podjeżdża, wsiadają, ładuje się uniwersyteckie miasteczko i nie ma ich po załadowaniu...

Już któryś raz z kolei próbuje i nie ma ich, znikają :/
Co zrobić by byli i mogli studiować?
Pozdrawiam.