View Single Post
stare 11.03.2013, 15:41   #56
Chloé

Reputacja: 11
Domyślnie Odp: Studenckie Życie - proste pytania i odpowiedzi.

Cytat:
Napisał pixidixxi Zobacz post
Ja chciałabym się zapytać co ten dodatek wnosi do simowego życia oprócz właśnie tego całego wyjazdu na studia? Bo chciałabym wiedzieć, czy opłaca się go instalować, skoro np. nie mam zamiaru wyjeżdżać na studia. Dzieje się coś ciekawego, oprócz tego wyjazdu?
Poza takimi oczywistościami jak ciuchy, fryzury, obiekty i interakcje, dla simów nie-studentów masz do dyspozycji 3 z 5 nowych celów życiowych, 3 nowe umiejętności: sztuka uliczna, sieci społeczne i nauka plus umiejętności ukryte takie jak gra w zośkę. Również wejście we wszystkie grupy społeczne łącznie z nowymi karierami po ich ukończeniu, możliwość zdobycia szóstej cechy charakteru. Innymi słowy korzystasz z tych samych udogodnień co studenci, poza studiami i wszystkim co z tym związane.

Cytat:
Napisał Jean Zobacz post
Jak mogę sklonować Sima? Albo lepiej jak stworzyć simorośl?
Jednym ze sposobów jest stworzenie w maszynie do badań ziarna zakazanego owocu poprzez wprowadzenie DNA sima do rośliny. Ponoć po zjedzeniu wyhodowanego owocu sim stanie się simoroślą.
Sklonować sima można wykupując nagrodę życiową, która doszła w pokoleniach, kupon ten realizujesz w ośrodku naukowym.

Ostatnio edytowane przez Chloé : 11.03.2013 - 17:59
Chloé jest offline   Odpowiedź z Cytatem