View Single Post
stare 11.03.2013, 17:35   #118
Kędziorek
Supermoderator

Reputacja: 27
Domyślnie Odp: I love you, i kill you.

Rozmowa Smoke'a z Ermakiem
Cytat:
- Bzyknąć? Przetestować skalę jej głosu? A może chciałeś zamknąć jej buzię czymś…
W tym momencie popłakałam się ze śmiechu Ermac jest nie do podrobienia. Wygląda na to, że nie musiał długo czekać na odwiedziny typków z Netherealmu. Mam nadzieję, że uda mu się jakoś uciec, choć szczerze, to chyba nie jest to za bardzo możliwe.. Niemniej trzymam kciuki
Ciekawe, czy Nightwolf przeżył.. Nie jestem pewna czy byłby wstanie pokonać Scorpiona, ale z drugiej strony niewiele o nim wiemy, więc w walce mógłby być lepszy nawet od Ermaca. Cóż, zobaczymy..

No i Ermac wyraźnie określił swoje relacje z Jade.. Rodzeństwo? Nie satysfakcjonuje mnie to :\

SMOKE! Myślisz nie tą głową, co powinieneś! Ty głupku, lepiej żebyś mnie nie rozczarował, bo tam wejdę i ci przemówię do serca (przemówiłabym do rozumu, ale go nie słuchasz ) Ehh.. Ermac ma na niego zły wpływ

Rain widzę cieszy się ogroomną popularnością Biedaczek, tak się stara a nikt tego nie docenia, ciekawe dlaczego Facet jest za bardzo apodyktyczny, nic dziwnego, że każda jego rozmowa z Kitaną kończy się kłótnią, w końcu ona wygląda mi na taką, co to lubi być wolna i robić co chce.. Kto wie, może zdarzy się cud i kiedyś tam się w końcu dogadają.

czekam na więcej.. i na szybki powrót Suba. Swoją drogą ciekawe, co też Rain mu powiedział.. Chociaż chyba mogę to sobie wyobrazić, w końcu to nadopiekuńczy braciszek.. On ma chyba jakiś kompleks młodszej siostry