Pisałam tu już dużo wcześniej, ale naprodukowałam się, nie skopiowałam wysyłanego tekstu i pech chciał, że akurat w chwili wysyłania postu, moje łącze się zbuntowało i straciłam wszystko to, co napisałam

Nieładnie jednak tak zostawić temat bez komentarza, dlatego więc piszę teraz :>
Byłam wprawdzie sercem za zwycięstwem innej drużyny, niemniej jednak serdecznie gratuluję wygranym. Prace podczas całego konkursu stały na bardzo wysokim poziomie (chociaż... przy jednym z pierwszych zadań było widać przepaść między wykonaniami drużyn). Naprawdę ciężko było czasem wybrać, która jest najlepsza. Uczestnicy bardzo się postarali.
Ja, podobnie jak inni, bardzo zżyłam się z członkami swojej brygady, czego raczej się nie spodziewałam, bo reakcje na ogłoszenie składów drużyn nie były zbyt entuzjastyczne i bałam się, że się nie zgramy. Wyszło jednak zupełnie inaczej, ekipa okazała się prze-kochana i nawet, gdy już odeszłam z drużyny, nic się nie zmieniło. Rudello, Bluszczku, Kenie, Lase i Altairze - jesteście wspaniali, uwielbiam was, moje krejzole :* Po spadku ciśnienia i uspokojeniu nerwów po "aferze żywiołowej" doszłam jednak do wniosku, że nie żałuję udziału, bo mogłam was dzięki temu bliżej poznać i to jest dla mnie nagroda.
Dobra, koniec tego sentymentalnego wywodu, jeszcze raz gratuluję drużynie Wody i pozdrawiam całą resztę.