Cytat:
Napisał kedziorek92
Rozmowa Smoke'a z Ermakiem
Cytat:
- Bzyknąć? Przetestować skalę jej głosu? A może chciałeś zamknąć jej buzię czymś…
|
W tym momencie popłakałam się ze śmiechu  Ermac jest nie do podrobienia.
|
ahaha, no miałam ubaw przy pisaniu tej sceny
Cytat:
Napisał kedziorek92
Wygląda na to, że nie musiał długo czekać na odwiedziny typków z Netherealmu. Mam nadzieję, że uda mu się jakoś uciec, choć szczerze, to chyba nie jest to za bardzo możliwe.. Niemniej trzymam kciuki 
|
oj chyba ma małe szanse, szczególnie że z tym czarnym byłoby mu ciężko
Cytat:
Napisał kedziorek92
Ciekawe, czy Nightwolf przeżył.. Nie jestem pewna czy byłby wstanie pokonać Scorpiona, ale z drugiej strony niewiele o nim wiemy, więc w walce mógłby być lepszy nawet od Ermaca. Cóż, zobaczymy..
|
dobrze to ujęłaś, nie do końca wiadomo co się stało z szamanem
Cytat:
Napisał kedziorek92
No i Ermac wyraźnie określił swoje relacje z Jade.. Rodzeństwo? Nie satysfakcjonuje mnie to :\
|
no cóż, mogę tylko powiedzieć, że to nie jest jedyny problem Ermaca...
Cytat:
Napisał kedziorek92
SMOKE! Myślisz nie tą głową, co powinieneś!  Ty głupku, lepiej żebyś mnie nie rozczarował, bo tam wejdę i ci przemówię do serca (przemówiłabym do rozumu, ale go nie słuchasz  ) Ehh.. Ermac ma na niego zły wpływ 
|
oj Ermac za bardzo przemówił mu do... hmm no właśnie, do czego? xD
Cytat:
Napisał kedziorek92
Rain widzę cieszy się ogroomną popularnością  Biedaczek, tak się stara a nikt tego nie docenia, ciekawe dlaczego  Facet jest za bardzo apodyktyczny, nic dziwnego, że każda jego rozmowa z Kitaną kończy się kłótnią, w końcu ona wygląda mi na taką, co to lubi być wolna i robić co chce.. Kto wie, może zdarzy się cud i kiedyś tam się w końcu dogadają.
|
Rain nie jest taki zły, to znaczy jego intencje są dobre, choć on sam ma wredny charakter. No ale nie zawsze tak będzie, to jedynie mogę powiedzieć :>
Cytat:
Napisał kedziorek92
czekam na więcej.. i na szybki powrót Suba. Swoją drogą ciekawe, co też Rain mu powiedział.. Chociaż chyba mogę to sobie wyobrazić, w końcu to nadopiekuńczy braciszek.. On ma chyba jakiś kompleks młodszej siostry 
|
to, co powiedział mu Rain to w tej chwili tajemnica państwowa, bo tak naprawdę nikt tego nie wie

ale zdradzę, że nie było to nic fajnego
Cytat:
Napisał Altair
A Ty sądziłaś, że Cię nie czytam ^^
Oczywiście, że czytam 
|
no coś w tym stylu
Cytat:
Napisał Altair
" Więc jak to było z tą gotującą krew ślicznotką" Pierwszy tekst, a od razu mnie rozwalił. Dalsza rozmowa skończyłem czytać już na ziemi. Nie chciało mi się wstawać i siadać na krzesło. Kilka postaci z tego FS jest w 100% idealna. Nic dodać nic ująć pod każdym względem. Zdziwiłem się na widok czarnej/ciemnej postaci. Że the f*ck kto to?
|
aaa ten czarny to taki fajny gostek, zobaczysz w dalszych częściach
Cytat:
Napisał Altair
Dawaj mi tu szybko odcinek, bo zaraz poleci big "foch". Czekam już 5 dni? Haloo?
|
no wiesz, z komentami cienko to i odcinka brak :>
jakby ktoś dodał jeszcze jednego, to bym się na jutro postarała o odcinek :3